Uruguay

Uruguay

Pels voltants d’Argentina, més concretament al nord de Buenos Aires, hi ha Uruguay. Un país que destaca per les platges d’aigües fredes i perquè els seus nens no neixen amb un pa sota el braç sinó que amb un mate!
Com els seus veïns, Uruguay va patir la colonització dels espanyols, corria l’any 1516 quan va perdre el seu conjunt d’ètnies indígenes. Especialment Uruguay va patir les guerres entre les ambicions de Espanya i Portugal, guerres no acabades ni amb el Tractat de Tordesillas, 1496. O potser gracies a la violació d’aquest tractat per part dels portuguesos, ara existeix Colonia del Sacramento, la ciutat emblema del país.
La primera constitució nacional data de 1830 i assigna al país el nom de “República Oriental del Uruguay”. La historia del nou país transcorre entre democràcies i dictadures, entre moments d’esplendor i crisi, vaja res que no hagi conegut qualsevol país que creix.

Més fotos

Categories: Uruguay

Deixa un comentari