Uruguay

Uruguay_Costa

El més conegut d’Uruguay es la seva costa banyada per l’oceà Atlàntic. Des de Buenos Aires s’hi pot anar amb ferry, amb transport terrestre i fins i tot caminant per damunt de les aigües del riu, a Tigre. 

  • La ciutat de la que tots els uruguaians n’estan enamorats és Colonia del Sacramento i raó no els falta ja que és l’únic atractiu turístic del país que la UNESCO ha declarat Patrimoni Mundial. Recórrer els seus carrers empedrats és traslladar-se a les nombroses batalles entre espanyols i portuguesos en temps de la conquista.
  • La capital de Uruguay és Montevideo, una ciutat per treballar. Una ciutat on qualsevol culé es pot sentir com a casa si va fins al Mercado del Puerto, allí trobem  una reproducció de la font de Canaletes que l’ajuntament de Barcelona els va entregar.
Els poblets de costa tots tenen els seu encant, val la pena destacar La Pedrera per la platja que té i l’ambient del poble i per veure un vaixell naufragat al mig de la platja. I pels que volen platja i festa, Punta del Este és el seu destí.

  • Cabo Polonio, probablement és el poble més curiós de tot Uruguay. Es tracta d’un poble construït directament a la platja, sense traçat urbanístic, ni xarxa elèctrica i sense cap tipus de semblança a un poble. La platja es tracta d’un sistema de dunes mòbils, únic al país. A més, hi ha una de les reserves de llops marins més importants del món.

Categories:Uruguay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s