Buenos Aires

Shoppings

Una alternativa per un dia de pluja i amb disposició de gastar son els “shoppings” o el que a Catalunya anomenem, simplement, centres comercials.

Per triar n’hi una barbaritat, així que anem per parts.

– Abasto Shopping (Corrientes, 3247 Carlos Gardel (B-vermella)) Situat al barri de Carlos Gardel, a l’edifici de l’antic mercat d’abastament de fruita i verdura de la ciutat, un edifici que es remunta a finals del s.XIX. Amb botigues obertes de dilluns a diumenge des de les 10a.m. fins a les 22h, un pati de menjar, un cine amb sala 3D i el Museo de Los Niños. Inclús ofereix un trasllat gratuït des de l’hotel fins al centre.

– Alto Palermo Shopping (Santa Fe, 3253 Bulnes (D-verda) ) una mica més “pijet” que el d’Abasto. Amb botigues i zones per menjar més selectes, s’ha destacat com el “shopping de las mujeres”. També ofereix el trasllat gratuït des del hotel, una zona exclusiva per canviar els bolquers i fins i tot préstec de cadires de rodes o cotxets. Obert tots els dies de la setmana des de les 10 a.m. fins a les 22h.

– Shopping Patio Bullrich (Av.Libertador, 750) ja està situat en una de les zones altes de Capital. Es venut com el lloc on pots trobar les marques internacions més exclusives. Compta amb pati de menjar, góndoles, locals gastronòmics i comercials i fins i tot organitza un campionat de golf i, evidentment, el trasllat des del hotel. Es congratula d’aparèixer nombrat a la web “DestinoArgentina” que va destinat a turisme d’alta gama.

– Galerías Pacífico (Florida i Córdoba Florida (B-vermella)) és l’altre centre comercial d’alt nivell. Inclús els cendres tenen les sigles GP. Botigues de marca, gent elegant i un edifici declarat Monument Històric Nacional. Visita indiscutible per admirar l’edifici, creat a semblança dels de París i visitar alguna de les exposicions o dels espectacles del Centro Cultural Borges. El mateix centre ofereix visites guiades per l’edifici.

– Buenos Aires Desing (Av.Pueyrredón i Libertador) a prop del cementiri de la Recoleta trobem aquest centre dedicat al disseny, la construcció, l’equipament i la decoració. La infinitat d’objectes que ni tan sols sabem perquè serveixen fan d’aquest mall un dels atractius del barri de la Recoleta. També disposa de trasllat des de l’hotel.

– Recoleta Mall (Vicente López, entre Junín i Uriburu) el centre comercial més nou de Capital, inagurat el 2011. Amb botigues de roba, restaurants i 10 sales de cine amb 3D es converteix en una altra opció de compres a Recoleta.

– Unicenter Shopping (Munro, zona Nord). Arribar-se fins aquest shopping potser ja és exagerat però la seva fama li ve per estar situat en zona de grans empreses i oferir una selecció de botigues i restaurants d’allò més variada. La gràcia d’aquest centre és que té una de les dues Barbie-Store de Capital, l’altra està per Palermo.

Deixa un comentari