Coses que no t'esperes per Argentina

Estudiar i bar

Un submarinoDe bars, a Buenos Aires, n’hi ha per donar i per vendre, el que no t’esperes és que amb la quantitat que n’hi ha trobis a faltar el “bar Manolo” d’Espanya, aquell on pots fer l’entrepà de fuet i el cafè pel matí, el vermutet al migdia, dinar, prendre alguna cosa amb els amics, una tapeta per acompanyar o fer Estrelles tot mirant el Barça, és a dir, la teva segona casa.

El que no t’esperes és que els bars típics siguin d’estil pijo que diríem nosaltres, els cambrers van vestits de cambrers i l’atenció és molt educada. El que tampoc t’esperes és que hi hagi més gent estudiant o llegint que parlant amb amics.

Tot depèn de la zona i de l’estil del bar, evidentment, però els bars dels barris i sobretot els de vora de les zones d’estudiants, l’escena més comú és gent amb un cafè i una taula plena de papers, sense que passi res o sense que et mirin malament. I és més, no t’esperes per res del món que aquesta escena sigui característica dels McDonald’s o Burgers Kings. Que entre hamburgueses o cafès hi hagi apunts de química.

Potser aquest és un dels motius perquè els cafès són tan cars…

Deixa un comentari