Coses que no t'esperes per Argentina

Estudiar i bar

Un submarinoDe bars, a Buenos Aires, n’hi ha per donar i per vendre, el que no t’esperes és que amb la quantitat que n’hi ha trobis a faltar el “bar Manolo” d’Espanya, aquell on pots fer l’entrepà de fuet i el cafè pel matí, el vermutet al migdia, dinar, prendre alguna cosa amb els amics, una tapeta per acompanyar o fer Estrelles tot mirant el Barça, és a dir, la teva segona casa.

El que no t’esperes és que els bars típics siguin d’estil pijo que diríem nosaltres, els cambrers van vestits de cambrers i l’atenció és molt educada. El que tampoc t’esperes és que hi hagi més gent estudiant o llegint que parlant amb amics.

Tot depèn de la zona i de l’estil del bar, evidentment, però els bars dels barris i sobretot els de vora de les zones d’estudiants, l’escena més comú és gent amb un cafè i una taula plena de papers, sense que passi res o sense que et mirin malament. I és més, no t’esperes per res del món que aquesta escena sigui característica dels McDonald’s o Burgers Kings. Que entre hamburgueses o cafès hi hagi apunts de química.

Potser aquest és un dels motius perquè els cafès són tan cars…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s