Diumenge per Buenos Aires

Delta del Tigre

Visitar el Delta de Tigre és una molt bona opció per passar un dia envoltat de naturalesa a menys de 50km de Capital. Per anar al Delta, que en realitat no és el Delta del riu Tigre, sino del Lujan, pots anar-hi o amb el Tren de la Costa o amb el tren comú que et deixa a l’estació de Tigre (40min des de Belgrano C). El Tren de la Costa comença al municipi de Vicente López (Estació de Maipú) i acaba a l’estació del Delta i per $16 (2011) et porta per la Zona Norte de Buenos Aires, per la riva del riu de la Plata, tot i que de costa se’n veu poca. Una opció pot ser, anar a Tigre amb aquest tren i tornar amb el comú ($1,20).

Si anem amb el Tren de la Costa arribarem a la part més turística de Tigre. Allí ens trobarem el Parque de la Costa, un parc d’atraccions, el Casino Trilenium amb més de 1500 màquines recreatives i el Puerto de Frutos ubicat a l’antic moll. Però si el que volem és visitar el Delta tenim varies opcions. El catamaran que per $75 recorre durant 1h i mitja el Delta, passant per quatre rius diferents. Una altra opció són les llances-taxi privades que aquí el millor és negociar el preu o les “lanchas colectiveras” que serien els autobusos de la zona i van fent parades a diferents àrees.

Pel Delta, a les diferents illes, hi ha hotelets i restaurants per passar-hi el dia o el cap de setmana i fins hi tot el Museo Sarmiento, que va ser la residència de descans del president Sarmiento. A més a més si l’aigua està baixa es pot arribar caminant fins a Uruguay.

Si s’hi va a l’estiu, agafar antimosquits!

Tigre_GasolineraTigre_Riu

Deixa un comentari