Buenos Aires

Tierra Santa

De tots els parcs temàtics del món, Buenos Aires s’emporta el premi al més original: a la religió cristiana, anomenat Tierra Santa. Amb un circuit des de la Creació fins a la Resurrecció amb un oratori, una rèplica del Mur de les Lamentacions, un museu dedicat a la religiositat, la recreació d’un monestir de franciscans, etc.

Es troba dins de Capital Federal, a Costanera Norte, a prop del Aeroparque Jorge Newbery i per tant s’hi pot anar amb “colectivos”. La veritat és que jo no hi he estat ja que l’entrada val $40 (uns 7€) però si més no, la idea m’ha semblat que es mereixia un post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s