Brasil

Brasil

Pels voltants d’Argentina, més concretament al nord-est del país hi ha el seu màxim rival futbolístic, Brasil. La rivalitat entre Brasil i Argentina és mundialment coneguda, totes les seves discussions es basen en decidir qui és millor si Pelé o Maradona, evidentment, és una discussió que mai s’acaba. Veure un Argentina-Brasil a Buenos Aires és tot un espectacle, més enllà del que passi al terreny de joc.

L’altre tema que els encanta posar sobre la taula és el de la cervesa, tot i que fa cosa de 7 anys que es van fusionar Quilmes (Argentina) i Brahma (Brasil) o que és millor si un trago de Fernet o una cachaça o si tango o bossa nova. Però el tema que els argentins no toleren és el dels asados, quina de les dues tècniques és millor.

Categories:Brasil

Tagged as:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s