I si plou, què podem fer a Buenos Aires?

Museo Casa Carlos Gardel

Carlos Gardel sempre ha estat acompanyat pel misteri del lloc de naixement o a Tolosa de Llenguadoc, a França o a Uruguay. Però del que no hi ha dubte és que la seva pàtria era Argentina. En aquest país va créixer personal i professionalment, convertint-se en un dels més grans compositors i cantants de Tango de la història. Morí el 1935 en un accident d’avió a Medellin, Colombia. Però malgrat la seva curta vida, no va arribar als 40 anys, el seu llegat artístic és incomparable.

El 1927, Gardel va comprar una casa “tipo chorizo” a la seva mare a la zona de l’Abasto, al barri de Balvanera, on havia crescut. La mateixa que és actualment el “Museo Casa Carlos Gardel“, on es mostra l’obra de Gardel. És un museu interessant, amb el bany, la sala de la bugada i la cuina a l’estil dels anys 30. Amb la vida de l’artista i amb exposicions temporals sobre el tema del Tango. Realment val la pena entrar-hi, si més no, per veure la construcció arquitectònica tan característica del barri. La visita és curta, mitja hora, una hora si ho llegeixes tot i surts amb una altra concepció de Gardel.

Museo Casa Carlos Gardel_ Jean Jaurés 735, obert dilluns, dimecres, dijous i divendres de 11h a 18h i dissabtes, diumenges i festius de 10h a 19h. Els dimecres l’entrada és gratuïta. La resta de dies 1$. Visita: 1h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s