Argentina

Santo Tomé

Santo Tomé és un poblet petit de Misiones però que gràcies a la “Facultad de Medicina – Fundación Barceló”  té una vida universitària espectacular. La gent del poble estan encantats amb el seu “Club Social y Deportivo Náutico Santo Tomé” que la veritat és que la opulència del lloc contrasta  amb l’estil del poble. Típic poble del nord d’argentina, amb una plaça principal amb l’ajuntament, l’església i l’escultura de José de San Martín,  amb la terra vermella, carrers sense asfaltar i gent amb no gaires estudis. Però amb la modalitat que de cop i volta et trobes un autèntic “club” amb pistes de tennis, piscina i força luxe.

A més Santo Tomé forma part, juntament amb San Carlos, La Cruz i Yapeyú, de la ruta de les missions jesuïtes guaranís de la província de Corrientes.

El 1632 va ser l’any que es va fundar Santo Tomé però curiosament es va fundar a Brasil, a la província de Río Grande Do Sul. L’ assentament no va durar gaire temps degut als atacs edls mamelucs paulistes i així fou com finalment el 1683 els jesuïtes van traslladar la villa al lloc actual.

A Santo Tomé hi ha poca cosa a fer però si has d’anar a Brasil creuant el Puente de la Integración que porta a São Borja o si has de fer nit en algun indret de la zona, arribat al poble que els joves estudiants estaran encantats de saludar-te i compartir cerveses nocturnes a la vorera de casa.

Cotxe Santo Tomé

Més fotos

Categories:Argentina

Tagged as: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s