Com sobreviure a Argentina

Tot el que vols saber de Capital

El “Mapa interactivo de Buenos Aires” t’ofereix la informació i localització de molts dels serveis de la ciutat. Des d’informació general com els carrers amb la numeració i el sentit del trànsit o zones verdes i subtes fins a museus, centres comercials, bancs, caixers automàtics, etc. També pots trobar la ubicació de les ambaixades o la xarxa de trens i els carrils habilitats per les bicicletes, la red de ciclovías. T’ofereix la localització de llocs relacionats amb l’educació, la sanitat, la policia o els bombers o llocs centrats a l’oci com les biblioteques, els cines i teatres o els bars, restaurants i tangueries de la ciutat.

També t’indica com arribar al lloc desitjat i les diferents opcions que tens per fer-ho. O t’ajuda a localitzar un punt de la ciutat.

La veritat és que una bona eina de consulta abans de sortir de casa.

Deixa un comentari