Perú

Perú

Ja no tant pels voltants d’Argentina com els altres països però sí amb una història compartida per la conquista dels espanyols i per tenir el mateix “Libertador de la Pátria”, el General José de San Martín. La història de Perú està íntimament lligada a les cultures indígenes i sobretot als inques, que feren de Cusco la capital del seu Imperi. Les innumerables restes arqueològiques que en queden i l’afany de la gent per mantenir i salvar la seva cultura original fan de Perú un país d’allò més atractiu pel viatjant europeu.

Però a més a més, les característiques del Perú el fan un país únic. Amb selva, desert i costa, amb 28 tipus de climes diferents dels 32 que hi ha reconeguts al planeta, té el privilegi de veure nàixer el riu més cabalós de la Terra, l’Amazones; de tenir el canyó més profund del món, el Cotahuasi a Arequipa de 3.535 m. (el doble del Gran Canyó del Colorado) i el llac navegable més alt del món, el Titicaca a 3.839 m.s.n.m.

Sens dubte Perú és un país per descobrir, que té molt més que el Machu Picchu.

Més fotos

Categories:Perú

Tagged as:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s