Buenos Aires

La Feria de Mataderos

Feria de MataderoLa Feria de Mataderos és una bona opció per passar un diumenge. Com el seu nom indica, és una fira al barri de Mataderos, l’antic escorxador públic. La “Feria de las Artesanías y Tradiciones Populares Argentinas” declarada “Patrimonio Intagible Cultural de la Ciudad de Buenos Aires” no és una fira molt gran, amb un parell d’hores, tranquil·lament és pot visitar tota. Jo recomano anar-hi cap a les 12am, donar un tomet i desprès menjar. Les opcions de menjar són de lo més tradicionals, els bars que rodegen la fira t’ofereixen asado o plats típics i fins i tot hi pots trobar locro. Si vols menjar més al pas pots anar a la plaça on hi ha diverses paradetes amb locro, empanades, tamals i humitas o, evidentment, també hi trobaràs el chori o vaciopan.

Cap a les 15.30h comencen el joc gaucheco de la “sortija”. Els balls i la música folklorica donen vida a la fira durant tot el dia.

Si estàs per Buenos Aires durant el dia la Tradición, cap al 11 de novembre, és un bon moment per visitar-la.

Agafa l’autobus i baixa a Directorio amb Lisandro de la Torre. La fira és desenvolupa davant de l’antic mercat entre l’avinguda Lisandro de la Torre, la plaça i l’avinguda de Los Corrales. Tots els diumenges de 11 a 20h i a l’estiu, els dissabtes nit.

 

1 reply »

  1. les paradetes del mercat molen molt! son artesans i a sobre gauchos jejeje les olives rellenes de pinya una bona descoberta, veure com les senyores fan les empanades i tota la decoració q fan amb ferradures de cavall es una passada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s