Coses que no t'esperes per Argentina

Una altra gran sorpresa

Fa dies que vaig rebre un reconeixement de part d’en Jordi al seu blog Apunts de Viatge i m’ha semblat que quina millor manera que tancar l’any 2012 acceptant el Premi Dardos i reconeixent a altres viatgers! A més havia rebut el mateix reconeixement per partida doble ja que de l’Eduard al seu El blog de viatges també ens havia nombrat!

Hi ha tres normes que s’han de complir per acceptar el Premi Dardos: la primera, incloure una imatge del premi al blog, la segona és fer esment i enllaçar el blog de qui ens ha atorgat el reconeixement i la tercera, reconeixer 15 blogs! Així que anem per feina.

– Imatge del Premi:Premis Dardos

– Esment i enllaçar el blog que ens hagi premiat: Apunts de Viatge,  més que un blog de viatges. En Jordi tan aviat explica les seves aventures com fa un estudi de “Nous perfums de Viatge” o se’n va de la ruta motxillera i deixa que Louis Vuitton t’expliqui com fer una maleta!

L’altre blog que ens ha premiat és un dels completíssims blogs de l’Eduard, El bloc dels viatges, un blog 100% en català amb tot tipus d’informació necessària per començar ja sigui un gran viatge o una escapada a Amsterdam.

– Reconèixer 15 blogs: així com pel Premi Liebster vaig buscar blogs de catalans, ara he ampliat les fronteres i m’he centrat amb blogs que parlin d’Àsia, el pròxim gran destí que tinc en ment i algun que altre blog que parli d’Argentina, per poder contrastar experiències i com no, algun que parli de Casa.

Viajando por ahí: per ser la visió que una porteña té del món.

Volver.Asia: l’experiència del que hi ha viscut.

Sinmapa: consells i bones guies per Àsia.

Viaje por Asia: tota una experiència per Àsia.

Bicicleting: una altra opció per recorre Àsia.

Drómanos: periodisme viatger.

Mi baúl de blogs: una mica de tot.

El Blog de Paco Nadal: un químic explorant el món.

Turistario: les curiositats dels destins.

Globetour: al Jan i a l’Alexandra no els cal fer cap presentació, 4 anys pel món, t’ho diu tot.

SAM: un francès i una catalana per sudamèrica.

Descobrir: descobrir el teu país com mai l’has viscut.

Otro Viaje en las Mochilas: una font d’inspiració

El blog de Roge: aprenent viatjant

Mundo Nomada: informació completíssima, fins i tot de com aconseguir els visats.

Així que “misión cumplida”  moltes gracies per les nominacions i  molt bon any 2013 a tothom!

TorreMontrealOttawaLa BocaOttawaLa PazEstocolmEl Cajon del azul Logroño Nancy LNB Catars-FrançaBodegas Cune_La RiojaViandenNiagara falls

2 replies »

Deixa un comentari