Buenos Aires

Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires_MACBA

MACBAEvidentment no estem parlant del MACBA que ens sona, si no del de Buenos Aires, el Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires, al barri de San Telmo. Un museu, actualment, petitet tant física com d’edat ja que va obrir les seves portes el 1  de setembre del 2012, per tant, encara no té 1 any.

El museu té 4 plantes d’una sala cadascuna, les dues superiors són col·leccions permanents dedicades a l’art geomètric i els dos subsòls son exposicions temporals. L’inici del MACBA recau en una col·lecció privada de Aldo Rubino  un financer argentí de poc més de 50 anys.

El cost de l’entrada, 25$, és relativament car tenint en compte que al costat mateix hi ha el Museo de Arte Moderno l’entrada del qual costa 5$ i els dimarts és lliure. En fi, sempre podeu fer com he fet jo i entrar-hi amb alguna visita guiada de la ciutat o també aprofitar quan fan la inauguració d’alguna exposició temporal.

Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires_Av. San Juan, 328.  De dilluns a divendres de 12:00 a 19:00 i els dissabtes i diumenges de 11:00 a 19:30. Els dimarts està tancat. Entrada: $25, els dimecres: $15 (els estudiants: 15$). Visita menys de 1h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.