Buenos Aires

Agenda-ho: Almagro

Aquesta nova secció, com casi totes, la començarem amb Almagro i voltants. En aquesta ocasió us presentarem algunes de les webs i dels llocs que heu de posar a l’agenda i anar mirant de tant en quan o quan no sapigueu que fer o per aquells diumenges de pluja.

Començarem amb lo més famós de Buenos Aires, el tango. Un dels llocs més importants de la zona és La Casa del Tango a Guardia Vieja, 4049. Si el que voleu és veure o ballar una milonga, arribeu-vos a Sarmiento amb Medrano on hi ha La Catedral. L’altra cosa que es pot fer amb el tango és escoltar-lo i per això hi ha bars com el Boliche de Roberto a Bulnes 331.

Com molts barris té una gran quantitat de centres culturals, per exemple a Arenales 2113 hi ha el Centro Cultural Alfonsina Storni o Acuña de Figueroa al 795 hi ha el Centro Cultural Teresa Israel. Un Centre Cultural totalment diferent als que hem anomenat és el Konex on la festa ja arranca els dilluns amb la Bomba del Tiempo, si el voleu descobrir heu d’anar a Sarmiento al 3131.

També potser que et trobis Humahuaca tallat, a l’altura de Bulnes i és que la Casona de Humahuaca (Humahuaca 3508) està preparant alguna activitat a l’aire lliure. En aquest bar-cultural tant poden fer tallers de fotografia o d’enquadernació artesanal com cicles de cine o nits de jocs de taula. A vegades el carrer que està tallat és el Figueroa de Acuña i Humahuaca on hi ha un Centre Polític. Ja que estem en aquesta intersecció destaquem tant la parrilla com el peruà on fan plats de lo més complets a bon preu. La veritat és que de bars culturals, n’hi ha a tot arreu, alguns altres que et pots trobar pel barri son el “El Tano de Arriba” a Diaz Vélez 4492 o el Bar La Tribu, Lambaré 873, des d’on es retransmet la Radio La Tribu o a finals d’agost fan el Cartón el Festival Internacional de Cortos de Animación. O ja a Balvanera, però per la unió amb el Abasto, per això el situem en aquest post hi ha el Guapachoza, a la calle del fileteado, més concretament a Jean Jaures 715, on hi fan molts espectacles a la “gorra” o passejant pel Pasaje Zelaya podem trobar-nos el Pata de Ganso.

Si vols submergir-te en un altre país pots anar al Centro Navarro de Buenos Aires a Moreno 3682 o a la Asociación Calabresa a Hipólito Yrigoyen 3922.

Almagro té una gran quantitat de teatres de barri que sempre són una opció més tranquil·la que els que hi ha per Corrientes. En nombro alguns dels que estan pel barri o pels voltants: Abasto Social Club (Yatay 666),  Kafka (Lambaré 866),  Espacio Urban Acevedo (Acevedo 460), Actor’s Studio (Av. Díaz Vélez 3842), Anfitrión (Venezuela 3340), Del Pasillo (Colombres 35 ), Madera de Sueño (Jufrè 375)El Portón de Sánchez (Sanchez de Bustamante 1034), Teatro del Abasto (Humahuaca 3597), Espacio Callejón (Humahuaca 3769), Beckett (Guardia Vieja 3556), Teatro Ciego (Zelaya 3006), El Duende (Av. Córdoba 2797), Club de Bufón (Lavalle 3177), Puerta Roja (Lavalle 3636), Fray Mocho ( J.D. Peron 3644), Teatro de La Fábula (Agüero 444), La Tertulia (Gallo 826). Em direu que no hi ha cap obra que us agradi? Aquests només son alguns, la veritat és que cada vegada que passejo pel barri en trobo un de nou.

Queda demostrat que Almagro és una molta bona opció per passar una tarda, és més, si us trobeu per aquest barri a l’hora de la cervesa o de sopar no us preocupeu, hi ha opcions de sobres, a part de les que ja hem comentat, podeu mirar a Bars, cafès i restaurants imperdibles i és que és un barri que té restaurants de tots el tipus i nacionalitats, italians, russos i peruans són només algunes de les nacionalitats així com bones parrilles tant de famoses com típiques de barri. Passegeu pel quadrat format entre Corrientes, Gallo, Córdova i Medrano i elegiu l’estil que més us agradi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s