Buenos Aires

Jardín Japonés

Jardí JaponésEl Jardín Japonés de Buenos Aires fou construït per la Colectividad Japonesa per acollir la visita de l’actual Emperador de Japó Akihito i la seva dona Michiko quan visitaren Argentina el 1967 quan era el Príncep Hereu.

Un cop dins del jardí sembla que viatgis a un altre món on tot està pensat per mantenir l’harmonia i l’equilibri. L’aigua és una de les grans protagonistes del jardí, així com els ponts, essent el Puente de Dios el més important i fotografiat per tots. És una visita recomanable a qualsevol de les estacions de l’any per veure el canvi de colors de la seva flora.

MissatgesActualment el Jardí depenent de la Fundació Cultural Argetino Japonesa la qual treballa activament per tal de mantenir les seves costums i de compartir-les amb els porteños. D’aquesta manera fan una gran quantitat d’activitats culturals i tradicionals, cursos, xarrades i exhibicions. A més a més hi ha una restaurant i una sala té, també tenen una biblioteca amb llibres amb japonès i sobre Japó i intenten celebrar les festivitats més importants del seu país al seu país d’adopció. Un hivernacle i un viver permeten descobrir l’art dels bonsais. Atents els caps de setmana ja que sempre fan alguna activitat diferent com sessions gratuïtes de Shiatsu, xarrades sobre bonsais, exposicions de pintura, ceràmica, tambors japonesos, etc.

Cascada Jardí Japones

Aneu mirant la pàgina web ja que tant durant les vacances d’hivern (agost) com les d’estiu (gener) hi ha certs dies que l’entrada és gratuïta.

Jardín Japonés_ Av. Figueroa Alcorta i Av.Caseros. Obert tots els dies de 10 a 18h. Entrada $32.Visita 1h.

 Hivern

1 reply »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s