Argentina

Tigre_Museo de la Reconquista

Tigre_Museo de la ReconquistaEl Museo de la Reconquista és en realitat un tres en un, té una sala dedicada a la reconquesta de Buenos Aires liderades per Santiago de Liniers desprès de les invasions angleses de principis de 1800. Una altra dedicada a la història del partit de Tigre i una sala on s’explica la història de la casa que acull el museu i a Tigre en si.

La ubicació d’un museu sobre la reconquesta no podia estar en lloc millor que on hi havia la casa que va acollir a Liniers i a les seves tropes per començar la reconquesta de la ciutat de Buenos Aires a mans de les tropes britàniques. Així és com la casa del comerciant espanyol José Martín Goyechea, que es trobava davant d’on les tropes de Linies van desembarcar, va entrar a la història d’Argentina.

A la sala de la reconquesta es poden veure diverses reproduccions a escala de batalles èpiques, uniformes de l’època, armes i documents.

Tigre_Museo de la Reconquista (2)A la sala d’història si poden veure objectes donats per diferents famílies, fotografies i documents antics. I a l’altra sala podem veure objectes dels primers habitants del que avui es coneix com a Tigre, així com tratges tradicionals de les diferents cultures.

Museo de la Reconquista_Av.Liniers 818, Tigre.  De dimecres a diumenge de 10 a 18h. Entrada $5. Visita 30minuts.

Categories: Argentina

Tagged as: , , ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.