Com sobreviure a Argentina

Preparar la ruta per Buenos Aires

Una vegada s’ha decidit visitar Argentina, s’ha de saber el què es necessita per entrar al país i llegir sobre alguna que altra informació útil per viatjar a Argentina. Desprès, si tenim disponibilitat de temps s’ha de saber quina és la millor època per visitar Argentina en funció del què es vulgui conèixer del país.

Siempre GardelUna vegada tenim tota això, segurament s’haurà determiant que es visitarà alguns dies Buenos Aires. Més que res perquè és on us deixarà el vol. L’aeroport és Ezeiza i el primer pas serà arribar a la ciutat. No pugeu a un taxi sense pactar el preu abans i no us oblideu d’aclarir-li si els peatges van incluits, feu veure que coneixeu la ciutat i que no és la primera vegada que hi aneu. Dieu-li que “cuanto hasta Capital” i quan us preguntin on voleu anar, doneu el nom del barri i quan us demani la direcció feu l’encreuament dels carrers. Diueu sempre que ja heu estat altres vegades per Capital (mai Buenos Aires) perqué hi teniu una filla/germana/novio, etc. Una opció és preguntar als taxis que deixen passatgers, abans de tornar buits cap a la ciutat és fàcil que us fagin preu.

El més important quan veniu a Buenos Aires és saber que no es diu Buenos Aires, sinó Capital i que si veniu de Catalunya o Espanya, sou gallegos.

Amb les nocions base apreses, és bo saber quants dies estareu per Capital i potser per determinar això us seveix pegar un cop d’ull a Lo típic de Baires, un pas més en “Lo típic de Baires” i La Tercera part de “Lo típic de Baires”. Decidits els dies, que si ho voleu fer tot amb 3 ó 4 dies ben aprofitats en tindreu suficient, no us deixeu de llegir que no has de deixar de fer a Buenos Aires per ser un bon turista, així el temps us rendirà el màxim i què has de menjar a Buenos Aires per tenir els menús el més complets possible.

Desprès haurem de preparar la ruta i com a bons catalans, ens interessa gastar el menys possible per tant farem una visita a l’agenda setmanal a $0 i així, segons els museus i les visites guiades anirem determinant quins dies visitarem els barris. La resta de la ruta la completem amb el barri en si, les esglèsies, edificis, parcs i places de la zona. No ens hem d’oblidar de gaudir de la cultura que a Capital n’hi ha molta i a low cost. Així com mirar si durant els dies que estarem per la ciutat hi ha algun dels festivals i esdeveniments anuals. O també està bé saber el calendari de Buenos Aires que si hi anem un 25 de mayo o un 9 de julio no està de més saber que s’està celebrant.

Gats del CentenarioAmb la nostra ruta preparada haurem de saber com moure’ns per Capital, si amb taxi que es para aixecant la mà, amb remis que són uns cotxes privats, amb transport públic o caminant. Per tant haurem de saber algunes coses imperdibles per moure’t per Baires i no estarà de més tenir un mapa de la ciutat interactiu.

Encara hi ha una altra cosa que hem de saber i és que els argentins no parlen ben bé l’espanyol, a vegades ens preguntarem en quin idioma parlen o fins i tot perquè parlen tant en anglès, per això ens anirà perfecte aquest diccionari del Casal Argentino de Barcelona .

MatíasPotser hauries de saber com sobreviure a Argentina o fins i tot anar una mica preparat i llegir el coses que no t’esperes.

Deixa un comentari