Buenos Aires

Floresta

Floresta és un dels barris no turístics de Buenos Aires i limita amb Flores, Villa Santa Rita, Monte Cristo, Vélez Sarsfield i Parque Avellaneda.

Vélez SarsfieldLa Parroquia Nuestra Señora de la Candelaria és un edifici d’estil neogòtic que es troba a la plaça Vélez Sarsfield. En aquesta típica plaça de barri porteño podem veure-hi la pal de la bandera amb quatre figures de granit i bronce obra de l’escultur Luis Perlotti i una escultura d’Antonio Pujia anomenada Columna de la Vida. L’altre racó verd del barri és la Plaza ciudad de Udine.

El primer recorregut en tren que es va fer a Argentina fou el del 29 d’agost de 1857 quan la locomotora la Porteña va unir la Plaza del Parque, actual Plaza Lavalle on hi ha el Teatro Colón amb Floresta. El primer nom de l’estació era Floresta però amb el 1888 es va canviar a Estación Vélez Sarsfield, que fou un advocat o polític del s.XIX coautor del codi civil de 1869. També es va anomenar així el club de futbol del barri, tot i que avui té la seu al barri Liniers. Però possiblement el club més relacionat amb el barri és el Club Atlético All Boys on a la Avenida Alvarez Jonte, al 4100, tècnicament al barri de Monte Castro, hi ha la seu i el camp de futbol.

Columna de la VidaUn dels carrers més famosos del barri és la Av. Avellaneda ja que en el tram que el creua i els carrers de la vora s’han convertit en un centre comercial a cel obert de l’estil del de Once. Aquí pots comprar roba d’una qualitat igual o superior a la de Once i a molt millor preu. Vigileu perquè la majoria de preus estan al majorista i a algunes botigues no et deixen emprovar la roba.

Fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s