Buenos Aires

Museo Criollo de los Corrales

Museo de los CorralesCarretaEl Museo Criollo de los Corrales es troba la barri de Mataderos, el famós barri de la fira de les tradicions criolles. El museu va ser fundat el 9 de juliol de 1963 i es troba en un dels edificis que formaven part de la Administración de los Mataderos. Al museu podem veure-hi tot tipus d’utensilis i productes relacionats amb la vida criolla d’Argentina, és a dir, amb la vida tradicional del camp. S’hi exhibeixen ganivets, boleadoras, marcadors d’animals, una carreta antiga, una maqueta d’una quinta argentina, vestimentes tradicionals i dels diferents exèrcits, etc. A més a més, al pati, hi ha una pulperia, un antic bar argentí, on s’hi pot menjar menjars regionals com les empanades criolles. També hi ha tota una exposició dels diferents talls de carn de vaca i porc i unes vitrines amb els animals dissecats de la Patagònia.

El moment per visitar el museu és mentre funciona la Feria de Mataderos, és a dir, els diumenges durant tot l’any  a partir de les 11am i els dissabtes d’estiu al vespre.

Museo Criollo de los Corrales_Av. de los Corrales 6436. Obert quan hi ha Feria, o sigui els diumenges durant tot l’any i els dissabtes de gener i febrer. Entrada $7. Visita 30min.

Deixa un comentari