Com sobreviure a Argentina

Com anar de Ezeiza (aeroport) a la ciutat

El principal problema que tenim tots quan arribem a un aerport internacional és saber com anar a la ciutat. Moltes vegades ja hi ha els busos o trens llançadera que uneixen l’aeroport amb dos o tres punts importants de la ciutat i sempre ens fa ràbia pagar el que val un taxi. A Buenos Aires hi ha diverses opcions però a mi, particularment, no me’n convenç cap.

Una opció és l’autobus 8, que de fet és l’opció més econòmica. Vigileu perquè a Buenos Aires els autobusos només es poden pagar amb monedes o amb la SUBE, si suposem que és la primera vegada que veniu, no tindre SUBE, llavors us convé tenir monedes o com a mínim bitllets petits per donar-li al bon samarità que us pagui amb la SUBE. L’autobus està a uns 4$, lo dolent és que tarda gairbé 2h. La ruta que fa creua pràcticament tota la ciutat per la Av.Rivadavia però si teniu temps i no teniu ganes de pagar és una opció i podeu baixar a 9 de julio on ja esteu al mig de tot.

Una altra alternativa és l’empresa privada de Manuel Tienda León, aquesta opció és vàlida si sou una única persona, si sou més ja us convé el taxi. Mireu la web pel tema dels preus, avui està a $140 desde la terminal de Madero, a prop de Plaza San Martín, fins a Ezeiza.

Cel

L’altra empresa privada que va a Ezeiza i és una mica més barata que l’anterior és MinuBus Ezeiza on pagues en funció de les maletes que portis, $33, $66 o $99 si vas sense maleta, amb una o dues, respectivament.

També sempre hi ha l’opció de negociar una mica el preu amb algun taxista que hagi portat gent a l’aerport i hagi de tornar buit cap a la ciutat. Pregunteu-li primer quan us costa fins a Capital, desprès li dieu el barri al que aneu i desprès la dirección però recordeu que aquí les direccions es donen primer l’encreuament dels carrers, a l’estil de Corrientes i Callao. Quan ja estigueu al cotxe i aprop de la ciutat, ja li direu la direcció exacta. Aquesta opció és aconsellable si sou com a mínim dos persones.

La última opció és la de trucar a un remis, que són taxis privats, i que us esperin a l’aerport amb el cartellet però us cobraran el temps d’espera. Aquesta opció és millor tenir-la present per fer desde la ciutat a l’aeroport, si sou mínim dues persones, ja que us venen a buscar a casa a l’hora que pacteu. Per no fer publicitat, fiqueu directament al buscador d’internet “remis Ezeiza” i aneu trucant, feu primer una recorreguda telefònica ja que els preus poden variar uns $4o d’una companyia a l’altra.

Fa relativament poc que van posar un bus llançadera, el Arbus, per anar d’alguns punts de la ciutat al aeroparque, que serà l’aeroport des d’on sortiran la majoria de vols interns, estan estudiant fer el mateix per anar a Ezeiza, esperem que no tardin gaire!

1 reply »

  1. Si veniu amb aerolíneas argentinas i teniu connecció amb el aeroparque ja podeu anar-hi amb el Arbus.
    “BENEFICIO EXCLUSIVO PARA PASAJEROS DE AEROLÍNEAS ARGENTINAS: AEROPARQUE – EZEIZA – AEROPARQUE”
    Esperem que ben aviat sigui obert a totes les aerolínies i que connecti amb Capital.
    http://arbus.com.ar/

Deixa un comentari