Buenos Aires

Museo de Arte Moderno de Buenos Aires_MAMBA

San Telmo_Museo de Arte Moderno de Buenos AiresEl Museo de Arte Moderno de Buenos Aires va ser creat el 1956, per iniciativa de Rafael Squirru, i on hi podem veure obres de l’art contemporani argentí, principalment de les décades de 1940 a 1960 i alguna obra internacional. En total, el museu compta amb més de 7000 obres, amb donacions tan importants com la de Fotografía Argentina de Diseño Industrial y Diseño Gràfico Argentino. Podem veure-hi tant pintures, com escultures, gravats i fotografies, així com diverses exposicions temporals que fan que sempre el tinguem a l’agenda.

L’edifici que l’acull, que data de 1918, és la vella fàbrica de tabac Nobleza Piccardo, al barri de San Telmo, al costat del Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires. D’aquell edifici se’n manté la façana de totxos vermells i la porta d’entrada. L’interior va ser adaptat per poder contenir les diferents exposicions temporals que el formen.

San Telmo_Museo de Arte Moderno de Buenos Aires, catalanada

San Telmo_Museo de Arte Moderno de Buenos Aires (2)Museo de Arte Moderno de Buenos Aires_Av. San Juan, 350.  De dimarts a divendres de 11:00 a 19:00 i els dissabtes, diumenges i festius de 11:00 a 20:00. Entrada: $15, els dimarts gratis. Visita 1h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada