Buenos Aires

Museo de Arquitectura y Diseño_MARQ

El Museo de Arquitectura y Diseño es troba al barri de Recoleta, concretament a l’edifici d’una antiga torre d’aigua del complex ferroviari de Retiro.

Recoleta_Museo de ArquitecturaLa torre data de 1915 i la seva funció era abastir d’aigua, mitjançant bombes i canonades a les locomotores de vapor del Ferrocarril Central Argentino. L’arquitectura és la típica arquitectura ferroviària anglesa, amb materials anglesos. El tanc tenia capacitat per 200.000 litres d’aigua i la seva superfície és de 400 metres quadrats dividits en cinc plantes d’uns 80 metres quadrats. El museu està preparat per exposicions temporals i reunions. Els voltants de l’edifici, un terreny de 1500 metres quadrats, es destinen a exposicions a l’aire lliure.

L’objectiu del museu és la divulgació de l’arquitectura i del disseny industrial, gràfic, d’imatge i de so així també com el tèxtil industrial. Per això no hi ha mostres permanents sinó que hi acostuma a haver diverses exposicions simultànies.

Museo de Arquitectura y Diseño_Avda. del Libertador 999. Obert de dimarts a diumenge de 14h a 20h. Visita 30min.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s