Buenos Aires

Museo de Arte Popular José Hernández

Museo de Arte PopularEl Museo de Arte Popular José Hernández promou l’art popular argentí en totes les seves expressions, des de pintura o escultura fins a artesanies. A les seves exposicions temporals hi podem veure sèries de fotografies, quadres o fins i tot la col·lecció de tres mates pel centenari. La part de col·lecció permanent està formada per artesanies dels segles XIX, XX i XXI on destaquen objectes urbans i rurals del dia a dia, cerimonials o simbòlics. Els materials i les tècniques utilitzades també són d’allò més diverses on hi ha les artesanies populars, folklòriques i l’art modern. L’art popular pot ser alfarera, cuir, fusta, ossos, carabasses com els mates, plateria, màscares, instruments musicals, teixit, vidre, entre altres. També hi acostuma a haver fotografies de cultura popular argentina i de les diferents ètnies que formen el país.

Museo de Arte Popular_PatiMuseo de Arte Popular_Mate
Museo de Arte Popular_Avenida del Libertador, 2373. De dimarts a divendres de 13.00h a 19.00h i caps de setmana i festius de 10.00h a 20.00h. Entrada $10. Dimecres gratis.

Deixa un comentari