Buenos Aires

Racons de Almagro, Caballito i Boedo

Comencem una nova secció, més dedicada a les imatges que les paraules. Com sempre, comencem pels nostres barris preferits, en especial Almagro. Aquí veureu fotos de coses típiques i clàssiques de cada barri però també de detalls que podem anar descobrint passejant un dia de primavera.

Per fer-ho pràctic, resumirem el clàssic, imprescindible i el que “s’ha de fer” a cada barri. Sempre ens ajudarem dels post ja escrits, així com de les guies gratis, en aquest cas la de Balvanera, Boedo i Almagro i la de Caballito, Villa Crespo i Chacarita. Aprofitem també per presentar un altre tríptic de la ciutat, evidentment, el d’aquests tres barris.

Almagro: turísticament parlant no té res, peró per mi, una de les millors zones de la ciutat per fer una cervesa, el quadrat format pels carrers Gallo, Cordoba, Corrients i Medrano. Podeu mirar el post de Bars, cafés i restaurants imperdibles per Almagro i després aprofitar per anar al teatre, consulteu Agenda-ho.

Almagro_Esglesia de Almagro (2) Almagro_El Boliche de Roberto

Boedo:  el barri del tango, amb els bars clàssics com el Margot, on s’ha de demanar un sandwich de pavita i el Esquina de Homera Manzi on es pot escoltar tango.

Boedo

Boedo (2) Boedo (3) Boedo (4)

Caballito: El Parque Centenario i el Museo Nacional de Historia Nacional, el Parque Rivadavia, la cafeteria-barberia La Epoca i un visita al tramvia. Bars, cafés i restaurants imperdibles per Caballito i Almagro.

Caballito Caballito_Centinela de la Patria Caballito_ Caballito_Tramvia Caballito_Museo Historia Nacional Caballito (2) Caballito_Alberdi Caballito_Victor Martínez i Alberdi Caballito_Pl.Caballito Caballito_La Epoca (2) Caballito_Parque Centenario_Gheto Varsovia Caballito_Llibreries Primera Junta Caballito_Parque Centenario_Aurora Caballito_El Viejo Buzon

Caballito_Parque Rivadavia_Monument dels catalansCaballito_Parque Rivadavia_Monument dels catalans (2)

Podeu veure més fotos al següent link.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s