Buenos Aires

Museo de la Ciudad

El Museo de la Ciudad és un museu d’exposicions temporals. Als seus magatzems hi ha moltíssims d’objectes de tots els tipus que els porteños han anat cedint a l’entitat. Museo de la CiudadAllí s’hi pot veure maletes, objectes quotidians, fotografies, joguets, etc. Alguns dies a l’any fan portes obertes a l’edifici en general. L’objectiu del museu és conservar i mostrar la história de la ciutat i dels seus habitants, així com els usos i costums, l’arquitectura i la manera ed viure.

Per tal de poder mostrar tot el que tenen guardat van variant la mostra, així podem veure-hi una exposició de portes, finestres i altres parts d’edificis ja derruïts o una de la tecnologia entre el 1940 i el 1970 a la llar on podem veure-hi televisors, ràdios, aspiradores, neveres, etc.

Museo de la Ciudad (2)És un d’aquells museus que sempre s’han de tenir al radar, ja que cada cert temps és un museu totalment nou. A més a més, si hi sumem que l’entrada és gratuïta no hi ha cap motiu pel qual quan passem per Defensa, hi entrem.

 El museu està ubicat a la Casa de los Querubines, a Defensa 219, al barri de Monserrat. La casa data de 1894 i fou la casa de l’actiu Niní Marshall. El nom se li deu als querubins que decoren la façana.

Museo de la Ciudad_Defensa, 219/223. Obert de dilluns a diumenge de 11h a 18h. Entrada 5$. Dilluns i dimecres gratis. Visita 20 minuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s