Buenos Aires

El Rosedal

 

patio-andaluzEl 1875 sota la presidència de Domingo F. Sarmiento es va inaugurar el Parque 3 de Febrero o més popularment conegut com los Bosques de Palermo, al barri de Palermo. Al seu interior hi ha El Rosedal, tres jardins en un, en total gairebé 4 hectàrees. La primera part data de 1914, la del roseral, 6 anys després es va inaugurar el jardí d’estil espanyol d e Eugenio Carrasco, deixeble de Carlos Thays i el 1929 el Patio Andaluz de Juan Talavera, que va ser un regal de la ciutat de Sevilla a la de Buenos Aires.

El fons de foto del Rosedal és el llac i la pèrgola d’estil grec de 130 metres de llarg al voltant del llac. També hi ha el templet de 17 metres quadrats.

Cap al juliol, quan poden els rosers de 93 espècies diferents de roses, regalen les branques com a brots per plantacions.

El jardí dels poetes està decorat amb bust de poetes de tot el món com per exemple Antonio Machado, Federico García Lorga o Jorge Luis Borges, entre altres. Pel jardí hi trobem altres escultures, com la de la Flor de Juventud de Pedro Zonza Briano.

pont-de-el-rosedal

El Rosedal_ Av. Infanta Isabel, 900. Horari d’hivern (22 d’abril a 21 de setembre) de 8 a 18h i d’estiu (de 22 de setembre a 21 d’abril) de 8 a 20h. Ingres fins a una hora abans del tancament. Obert de dimarts a diumenge. Entrada gratuïta.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s