Buenos Aires

Racons de Balvanera

Balvanera és un del barri ple de constrastos. Per exemple, la zona del Abasto té un carrerons amb tot l’encant fotogràfic però a la vegada amb un cert perill de robatoris. La zona de Once és un dels centres comercials a cel obert més grans de la ciutat, amb l’estació de trens de Once, però quan les botigues tanquen i els venedors ambulants pleguen, no s’hi veu, pràcticament, a ningú.

Per Balvanera també podem descobrir el Palacio de las Aguas, la Casa Museo Carlos Gardel, la Plaza Miserere, part de l’avinguda Rivadavia, el Congreso de la Nación o un dels museus més inquietants de la ciutat, el museu forense. A Gratis per Balvanera, Boedo i Almagro podem fer una ruta pels tres barris sense gastar un peso. Fins i tot hi podem trobar el racó més català de Buenos Aires. Per fer la visita més còmoda, us presentem el tríptic del barri.

balvanera_parroquia-santa-rosa-de-limabalvanera_paseo-del-tangobalvanera_rivadavia-al-3000-2balvanera_gardel-2balvanera_la-porta-de-pedralbesbalvanera_palacio-de-las-aguas

balvanera_gardelbalvanera_fileteado balvanera_los-atlantes-4

balvanera_ferreteria balvanera_el-molino-2 balvanera_casa-calise balvanera_batmantbalvanera_no-hi-ha-somnis-impossibles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s