Gratis de motxiller per Àsia

Yudanaka (Japó)

Yudanaka (湯田中) és el poble base, de la provincia de Nagano, per arribar als onsen de la vora, com per exemple Shibu Onsen o per gaudir dels onsen propis.

Per passar el dia es pot anar a fer una petita excursió per la muntanya. La ruta de Issa-no Sanpo Michi uneix el temple de Yumiya-jinja Shrine i el de l’escultura del buda de la Pau.

La manera més fàcil de començar-la és anar de l’estació de tren fins a l’escultura de la Pau al Món, un buda de bronze de 25 metres d’alt. A prop també hi ha el buda esculpit a la pedra, que protegeix dels terratrèmols i el buda del tabac que dóna salut a aquells que fumen o ajuda a deixar-ho a aquells que ho desitgin.

Tornem a l’alt buda, al costat dels banys hi ha una porta que ens endinsarà a un bosc de pins i un camí que recórrer el poble pel darrer. Abans d’arribar al final, uns 5 minuts caminant, veurem una desviació que porta per un camí amb força pendent. Totalment recomanable si esteu en bona forma, el paisatge és molt bonic i de regal us podeu trobar amb algun macaco dels que habiten les muntanyes.

Un altre temple que hi ha al poble és el de Yukeburi Jizo Ping-Shang, construït per un monjo el 1741. A l’entrada del jardí hi ha el buda Yukeburi Jizo, d’un metre d’alt. La llegenda diu que si el rentes amb un drap blanc mullat amb l’aigua de la font que hi ha als seus peus i després et rentes tu, tindràs una llarga vida.

Hauries de saber:

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Yudanaka

– Anar de Nagano a Yudanaka: hi ha trens gairebé cada 30 minuts. El primer surt a les 6:21 del matí i l’últim a les 22:42. S’ha de fer transbord a Shinshu-Nakano, però és molt facil, ja que està indicat. De Yudanaka a Nagano, el primer tren surt a les 6:16 i l’últim a les 22:11. El viatge és una mica més d’una hora i costa ¥1160.

– De Yudanaka a Shibu Onsen: caminant

Moure’t per Yudanaka: caminant

Dormir a Yudanaka: nosaltres dormiem a Shibu Onsen. Però segurament per les muntanyes dels voltants es podria acampar sense problemes, de llocs n’hi havia molts.

Menjar: nosaltres menjarem gratis perquè treballavem en un hotel a Shibu Onsen.

El que et fa estalviar diners

Atractius turístics

Normes per entrar a un Onsen.

– S’ha de vigilar quan es camina pel bosc i pel poble, ja que et pots trobar amb els micos salvatges i com a tal, et poden atacar (provat).

– Horaris dels autobusos de Yudanaka als llocs de la vora.

Més fotos de Yadanka

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s