Corea del Sud

Sokcho (Corea del Sud)

Sokcho (속초) és un dels llocs preferits pels coreans per anar a passar uns dies i sobretot pels que viuen a Seül, ja que es troba a menys de 200 km. El que la fa tan especial és que té mar, muntanya, llacs on practicar esports aquàtics, gastronomia que gira al voltant del peix i fins i tot aigües termals.

Sokcho és una ciutat de la província de Gangwon on pràcticament tota la vida passa al voltant del Sokcho Tourist Fishery Market i de la platja. El mercat és més petit que el de Busan però no per això deixa de ser interessant visitar-lo i podreu tastar els famosos calamars farcits d’arròs. Els carrers de la vora, principalment Jungang-ro, estan plens de botigues, essent el seu passeig fins al Sokcho Lighthouse un dels més típics de la ciutat.

Sokcho té la sort, que a part de les diferents platges, hi ha, al centre mateix, dos llacs. Un, el Yeongnanghol que té uns 8km de perímetre i l’altre el Cheongchoho que serveix com a reserva natural a una gran quantitat d’espècies diferents d’aus migratòries amb els seus 5 km de perímetre.

Al voltant del llac Cheongchoho s’hi aixequen els edificis de la Expo, com per exemple la Torre.

A l’altra punta de la ciutat hi ha el Seorak Sunrise Park, un parc ple d’estàtues on destaca la de les sirenes. Diuen que els veïns van construir-la per recordar l’amor d’una noia cap al seu promès, el qual després de morir a la mar, ella anava cada dia asseure a prop d’on avui hi ha l’estàtua, esperant la mort. A l’altre costat de carretera, veurem l’arc que hi ha al principi del carrer que porta al Parc Natural de Seoraksan. El camí s’ha de fer amb autobús, el 7 o el 7-1 o podeu provar de fer dit.

Si ens agafa dies de pluja per Sokcho, podem visitar alguns dels seus museus com el Museu de Sokcho sobre la història i la cultura de la zona, el de ceràmica, el dels mussols o el Museu Nacional de la Muntanya.

Hauries de saber:

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Sokcho

– De Yang-Yang a Sokcho fent autoestop. Ens vam posar a la carretera 7, més o menys a les coordenades 38.111771, 128.632986

– Es pot anar a Seül des de les dues estacions d’autobús, que aquesta vegada estan una mica lluny l’una de l’altra. Des de la Intercity, l’autobús més barat costa W16.300 i l’últim surt als voltants de les 18:30 i des de la Express, el més barat costa W17.000 i l’últim surt a les 19.30h.

Moure’t per Sokcho

Tota la part del centre es pot visitar caminant.

– Per anar al Parc Natural de Seoraksan: autobús 7 o el 7-1. Va per la carretera número 7 i costa 1200W.

Dormir a Sokcho

– Hi ha un McDonald’s 24 hores.

– Ens van dir que a la platja s’hi poc acampar però el dia que hi erem nosaltres va ploure i ens vam quedar al McDonal’ds.

Menjar

– Al mercat

El que et fa estalviar diners

– Hi ha un McDonald’s 24h on s’hi pot dormir, carregar els dispositius electrònics i wifi.

Atractius Turístics

– Parc Natural de Seoraksan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s