Tailàndia

Bangkok  (2/2) (Tailàndia)

Bangkok és una ciutat que mereix, com a mínim, una setmana per visitar i gaudir-la i amb els nostres trucs de Com dormir gratis a Bangkok, no et costarà gaire converncer-te i dedicar més dies dels previstos al teu itinerari, amb altres trucs motxillers que et presentem pel país.

Seguim el segon dia recorrent temples i més temples. Avui però, a diferència del primer dia, passarem per davant d’alguns que s’ha de pagar una entrada que varia entre 30 i 50 Bahts, segons el temple. Nosaltres no en pagarem cap, per fora es veuen prou bé i en els dies que ens queden per Tailàndia, ens sembla que ens en farem un tip de veure temples.

“HAURIES DE SABER: HI HA MOLTS TEMPLES GRATUÏTS”

Que fer a Bangkok

Comencem al km 0, on vam acabar ahir, al Monument a la Democràcia. D’allí anem cap al Wat Ratchabatdaran i cap al seu veí, el Loha Prasat, tots dos d’entrada gratuïta. El segon va ser construït el 1846 per ordre del Rei Rama III, en honor a la seva néta. Seguim cap al Wat Thepthidatam, el Vishnu Shrine, el Wat Suthat Thepphaararami i descansem una mica al parc Rommaninay. El Wat Thepthidaram va ser construït per homenatjar la filla més gran del Rei Rama III, el 1836, avui el podem visitar gratuïtament. En canvi, pel Wat Suthat s’ha de pagar 20 Bahts d’entrada. Aquest temple es va començar a construir el 1807 però no es va acabar fins al temps del Rei Rama III. Davant d’ell hi ha una gran Swing vermella.

Temples Bangkok

El pròxim destí és Little India amb les seves botigues de teles i el seu mercat, també de teles. Ben a prop hi ha tota una zona de botigues d’electrònica que, si més no, crida l’atenció. Ens podem desviar una mica per anar a veure el Wat Ratchaburana Ratchaworawiharm.

Bangkok gratis

Per l’hora de dinar seria ideal estar per China Town i menjar en alguna de les diverses opcions que apareixen al carrer. China Town és un laberint de carrers plens de mercats de tot tipus, la zona de calçat, la de menjar, la de roba, etc.

Bangkok que vistar

Evidentment, la zona està plagada de temples, molts d’ells gratis, però no podeu marxar d’aquí sense anar al Wat Chakkrawat Ratchawat i veure els seus cocodrils. Altres temples de l’àrea són el Wat Chaichana Subhkhram, el Wat Kanmaturyaram, el Tsi Hong Kong Shrine, el Wat Mang Kon Kamalaway i el Kuan Yim Shrine. El Wat Mang Kon Kamalaway és un dels més importants d’aquesta àrea, perquè és el temple xinès més gran i important de la ciutat. Va ser construït el 1871.

Bangkok cocodrils

Arribats aquí estem ben a prop del punt inicial a la ciutat, l’estació de trens. Si voleu menjar per aquí, anoteu aquestes coordenades 13°44′17.43″N 100°31′02.42″E que és on hi ha un restaurant de carrer que cuinen arròs amb pota de porc confitada o ànec per 40 Bahts. Els noodles també estan molt bons.

L’últim que queda de Bangkok és recórrer la zona nocturna de Si Lom.


Hauries de saber:

–  Llegeix l’entrada de Bangkok 1/2 per trucs per no gastar en dormir i desplaçament.

– La vida als temples comença ben d’hora, alguns a les 6.00 del matí ja estan oberts. Però també acaba d’hora, la majoria entre les 17.00 i les 18.00 tanquen. Per tant si voleu aprofitar el dia, toca matinar.

– A Bangkok (i per tot Tailàndia) hi ha milers de temples gratuïts on podreu veure budes gegants, budes tombats, budes daurats, budes de fusta, etc. Així que l’opció de pagar ja depèn de vosaltres.

– A la zona de Si Lom, hi ha un McDonald’s 24h, amb wifi i per carregar.

– Més temps per Bangkok i recorreguts dels Shuttles Bus.

– Més fotos de Bangkok

Què t’ha semblat Bangkok? Explica’ns si vas visitar alguns dels temples amb entrada pago per poder ampliar la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s