Cambodja

De Cambodja a Viet Nam, deixant-se portar

La frontera de Cambodja a Viet Nam, pel pas fronterer de Bavet al país dels Khmers i Moc Bai, ja al Vietnam, és el més fàcil que hem fet fins ara i també el més còmode. Més fàcil que del Japó a Corea del Sud. Aquí no hi ha trucs, senzillament, deixar-se portar.

“HAURIES DE SABER: PASSAR LA FRONTERA ENTRE CAMBODJA I VIETNAM NO TÉ CAP SECRET.”

Per raons personals i logístiques vam agafar, per primer vegada i esperem que única, un autobús turístic, dels que et venen a buscar al hostel, per 9 U$D, que unia Phnom Penh i Ho Chi Minh City durant la tarda. L’autobús surt de la capital cambodjana a les 14.30 i arriba a la capital del sud de Viet Nam a les 21.30. En aquella hora encara hi ha vida, i quina vidilla, a la ciutat així que no hi ha problema. L’autobús fa una parada per menjar. La vostra butxaca agrairà si heu comprat menjar a la ciutat, en cas de no haver menjat abans.

Cambodja i Vietnam, frontera i visats

L’autobús et deixa a uns 3,5 km del centre de la ciutat, però com hem comentat l‘ambientillo que hi ha pel carrer fa que no sigui cap preocupació caminar pels carrers d’una ciutat que acabes de conèixer. A part si aneu cap al centre, és ben fàcil arribar-hi, només s’ha de seguir un carrer. Si heu de sopar, feu-ho de camí al centre, ja que allí tot és un pèl més car (almenys fins que no descobreixis els racons).

El tràmit de la frontera és ben senzill. Quan s’arriba a la frontera de Cambodja es baixa de l’autobús i es camina 10 metres per tornar a pujar a l’autobús. En cap moment veus el teu passaport, que unes hores abans li has donat al noi de la companyia de viatges que viatja a l’autobús.

Viatjar de Cambodja a Viet Nam

Quan s’arriba a la frontera vietnamita, s’han de passar les maletes per la màquina de raig X, un funcionari et mirarà el teu passaport i la visa i si està tot correcte, t’estamparà el segell d’entrada amb la data de sortida.

Llestos! Benvinguts a Viet Nam.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s