Com sobreviure turísticament a Àsia

Com preparar la ruta per Myanmar

Escrivim aquesta entrada, com dirien els argentins, amb el diari del dilluns. És a dir, després d’haver viscut experiència i saber que passarà. Escrivim aquesta entrada perquè ens hagués encantat llegir- la abans de comprar el vol que ens portaria de Tailàndia a l’Índia, determinant els dies d’estada a Myanmar. Escrivim aquesta entrada perquè llegint altres blogs, i agafant com a referència les seves despeses, vam fer-nos una ruta mínima pel país, per no perdre temps i per tant no gastar tants diners i poder complir el nostrep pressupost. Escrivim aquesta entrada, perquè algú havia de provar el Pla B de viatjar per Myanmar a l’estil motxiller i sobreviure per explicar-ho.

Abans de decidir quants dies dedicar a Myanmar, has de saber que les distancies entre els punts turístics són grans, per tant, pots viatjar a la nit i estalviar en allotjament. El segon que has de saber és que el tren és molt barat, però molt barat, pel mateix tram amb autobús pagues 9.000K i amb tren 1.400K. Però no t’esperes que sigui molt lent, però molt. Si saps això abans de pensar la data de sortida del país, no hauria de ser un problema per tu fer la ruta més barata possible, que curiosament serà la de més dies, perquè viatjareu molt amb tren i encara més curiós, serà la més barata perquè, per una part viatjareu en tren i per l’altra no pagareu allotjaments. A més a més, viatjar amb tren, “ordinary class”, és un dels millors moments per interactuar amb la gent.

er ajudar-vos, vam intentar recol·lectar horaris de trens i d’aquesta manera facilitar-vos la informació. Nosaltres no ho vam fer del tot òptim, ja que preocupats pels preus de dormir, la gent ens va dir que gastaven a Myanmar una mitjana de 15€ per persona i dia, vam comptar menys dies a Myanmar, fent en aquell moment el que ens va semblar la ruta més òptima, ja que, tenint en compte els 15 euros per dia, sembla lògic que l’objectiu fos estar el mínim de dies possible. Primer error! Per dos motius, el primer perquè la falta de temps ens feia moure’ns ràpid amb autobús i el segon perquè vam descobrir com dormir sense pagar i això ens va permetre gastar molt menys per dia i persona, uns 6€ de mitjana (dormint, menjant i viatjant). Així que amb l’extra del pressupost vam menjar molt més, però això ho explicarem un altre dia, a les ja habitauals entrades de Pressupost Motxillers i Trucs per país.

Estem preparant una entrada amb la ruta que nosaltres haguéssim fet, ara que ja ha passat tot i tens l’experiència i tota la informació per prendre la millor decisió. Així que volem compartir amb vosaltres el que ens hagués agradat trobar: Gastar a Myanamr menys de 7€ per cap i per dia.

De moment, el dit, us deixem el llistat dels trens perquè pugueu preparar la vostra ruta a l’estil fuetmatero.

1 reply »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s