• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:novembre 15, 2020

Villa Crespo és d’aquells barris que no surt a les guies, però ho hauria de fer, si és que no surt ja en aquelles que es fan dir “under”.

No et perdis res d’aquest barri de moda amb la nostra Ruta compla per Villa Crespo.

No és que tingui grans coses turístiques per veure però és un barri de Capital amb tota l’empempta per convertir-se en un barri modern i jove, almenys, una part d’ell.

El nou barri de moda

El fet de ser veí de Palermo, l’ha convertit en el barri de moda pels que volen viure a Palermo però no pagar-ne el preu. Per això, tota la zona més pròxima a Palermo, a grans trets, de Córdoba a Corrientes i de Estado de Israel fins a les vies, s’ha cobert de botigues d’outlets, de bars i de restaurats.

Un dels bars que hem de tenir al radar és el Jerome, el típic bar amb cerveses tirades i picades, amb un 2×1 recomanable i amb un pati perfecte per una tarda d’estiu, on hi podem veure una placa de San Miguel, pels nostàlgics. Si volem anar a fer uns vins, hem de passar per Cava Jofré a Jofré i Julian Álvarez, on també hi fan degustacions.

L’altra recomanació del barri és un bar on podem menjar tapes, tot i que no a un preu gaire recomanable, La Esperanza de los Azcurra, a Aguirre, 526. El 878 a Thames 878 és un dels bars de cocktails més importants de la ciutat, o això diuen ja que no hi hem passat.

La ruta pel món

Sobre Estado de Israel ens trobem amb uns quants restaurants de nacionalitats ben diverses, com el Garbia, un restaurant armeni o el Dale Perejil al Toro que té una carta interessant d’estil autor clàssic, tot i que no l’hem provat mai. Al mateix carrer hi trobem el japonés Hikaw sushi, que tampoc us podem comentar-ne gran cosa perquè no hi hem anat i el venezolà Arapera amb una bona cuina però una atenció una mica deixada. A Aguirre amb Estado de Israel ens trobem amb el bar polític La Dignidad on podem demanar un llibre i una cervesa.

Els clàssics

L’altra part de Villa Crespo, la de Corrientes a Av. San Martín manté els veíns de tota la vida i els bar de tota la vida, com per exemple el San Bernardo, a Av. Corrientes 5436, malgrat que potser no és el millor exemple de clients de tota la vida. El San Bernardo és un clàssic del barri, de fet és un dels Bares Notables i al seu interior s’hi barregen els padrins i els joves, uns jugant al billar, altres a ping pong, alguns als dars i els que menys, assentats mirant l’espectacle.

Un bar d’aquesta zona on podem estar-hi molt tranquils i del barri, seguidors del Atlanta, és el La Esquina que està a Luís María Drago i Julián Álvarez, just davant de l’italià Campo dei Fiori. L’avinguda Angel Gallardo té 3 ó 4 restaurants bodegons, dels de sempre i aquests sí que amb clients i plats de tota la vida, com Los Portugueses, un bodegón altament recomanable per probar plats típics argentins fora del asado.

I per aquesta zona també hi ha el Cabo Polonio a Leopoldo Marecha, 1204, un bar amb butaques i ambient perfecte per sentar-te a llegir.

I ja per acabar ens queda el Buen Sabor, l’únic restaurant africà de la ciutat. La qualitat-preu és execel·lent i la veritat és que la carta és molt atractiva.

Pel veí Palermo

Els últims que comentem, són de Palermo, però com que dubto que fem un post d’aquest estil per Palermo, els anonem aquí. Els dos primers són relativament nous i estan molt pròxims entre ells, un és La Perinola, on tot i no tenir el famós 2×1 o happy hour podem trobar-hi una carta força meditàrrania amb tapeo i patates braves (patates braves amb pell) i l’altre, el Bach Bar, que com a mínim podrem veure-hi una San Miguel, no beure-la.

El Bach Bar ja és el típic bar de moda amb cerveses d’exportació i de tirades i amb una carta a base de picades, patates amb bacó i formatge chedar i hamburgueses, on la millor opció és aprofitar el happy hour.

El tercer que volem comentar, també del mateix estil que el Bach Bar però amb més onda i en un lloc perfecte és el The Shanghai Dragon, a Araóz i el passatge Mason.

Quin és el teu bar preferit de Villa Crespo?

Deixa un comentari