Guia per Buenos Aires gratis

Buenos Aires és la capital de l’Argentina, segurament la capital més europea fora d’Europa. Aquí et presentem la millor guia gratuïta per descobrir Buenos Aires.

Tot el que necessites saber per conèixer la ciutat.

No et quedis només amb el que diuen les guies de turisme.

Sempre direm que Buenos Aires la gaudeixes més quan hi vius que quan hi ets com a turista. Això és degut a la gran quantitat d’activitats culturals que hi ha. Activitats amb preus per a totes les butxaques, bars i restaurants per gaudir de la gastronomia local i internacional i parcs i jardins per descansar de la caòtica ciutat. Sense oblidar-nos dels racons que vas descobrint quan passeges per la ciutat i que no surten a les guies turístiques. Per això des de Fuet i Mate em preparat aquesta guia totalment gratuïta per a tu de Buenos Aires on podràs descobrir tots aquests racons i troballes que hem fet a la Capital, perquè tant si la visites com a turista com si hi has anat a viure, la puguis gaudir com un porteño més.

T’interessarà llegir Abans de preparar el viatge per estar preparat i no deixar-te res a casa. A més a més, si hi vas pocs dies, també et deixem links a entrades que t’ajudaran a fer la guia ràpida per Buenos Aires que més s’adapti als teus gustos.

A continuació et deixiem la informació més completa que trobaràs, separada en quatre categories per facilitar-te l’organització. Selecciona la imatge i deixa’t sorprendre per la “Paris de Sud-Amèrica”.

La guia més completa per la ciutat de Buenos Aires.

La Mafalda és un dels símbols de Buenos Aires i la aniràs descobrint per diferents punts de la ciutat. Vols saber on pots trobar dues figures de la Mafalda?

La teva guia de Buenos Aires Low Cost.

Qui ha dit que per viajar necessites diners? No cal que et passis tres anys estalviant per visitar Buenos Aires, nosaltres et donem alternatives econòmiques per gaudir de la ciutat sense preocupar-te pel pressupost.

Què pots fer a Buenos Aires si és diumenge.

Buenos Aires és una gran ciutat i això fa que els diumenges estigui plena d’activitats. Descobreix que fer a la capital d’Argentina si t’hi trobes el dia “dels descans”?

La guia que t'ajudarà a no mullart-e si estàs per Buenos Aires

Sempre que estàs de vacances un dia, ha de ploure, això no falla, és una llei no escrita. Afortunadament tenim un pla B per que la pluja no t’esgarri el teu passeig per Buenos Aires. Sopren-te amb tot el que pots fer per la capital de l’Argentian els dies de pluja.