Si vols visitar Catalunya d’una manera diferent, si vols trencar la rutina i descobrir el nostre país si vols sorprendre’t amb el que tens al costat de casa, no ho dubtis, subscriu-te al nostre butlletí electrònic i descarrega la guia gratuïta.

Hauries de Saber:

Pots pujar a una torre de guaita totalment gratuïta i veure tot el Pla d’Urgell.

Si vols tenir un resum de tota la informació que pots trobar al blog de Fuet i Mate sobre Buenos Aires, hem preparat una guia per mòbil, perquè tinguis les nocions bàsiques a mà. No et perdis els Secrets de Buenos Aires.

Tant la revista com la guia són propietat d'Ares Pagès i està totalment prohibida la seva venda o distribució sense el corresponent consentinement de la seva autora.

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic i rebràs l’enllaç per descarregar-te la Guia de Ponent totalment gratuïta per tu.

El responsable d’aquest lloc és Ares Pagès, la finalitat d’aquest formulari és l’enviament d’informació sobre viatges i guies de viatge, amb la legitimació del teu consentiment atorgat al formulari.

El destinatari de les teves dades és Mailchimp, la plataforma de marketing que utilitzem, operada per The Rocket Science Group LLC. L’empresa té les seves oficiones centrals a l’Estat de Georgia, als Estats Units. Aquesta és la seva política de privacitat.

Tens dret a accedir,modificar les teves dades, cancel·lar-les o donar-te de baixa en qualsevol moment enviant un correu electrònic a contacte@fuetimate.com

Preguntes freqüents

Així és, si et subscrius al blog de #turismenoguiri de Fuet i Mate, rebràs un correu electrònic amb la ruta per descarregar-te totes dues guies de manera 100% gratuïta.

De moment el Pla d’Urgell, l’Urgell i les Garrigues. Perquè per poder fer les guies, primer hi anem nosaltres i encara no hem tingut temps de recorrer totes les altres comarques de cap a peus. Però no et preocupis, si ets subscrius, tan aviat com fem el segon volum, te l’enviarem al correu electrònic.

Totalment! Perquè volem que descobreixis i sobretot que gaudeixies de les Terres de Ponent.

No. En general, a Fuet i Mate no recomanem mai ni restaurants ni allotjaments, perquè si no els coneixem tots, com sabem quin és millor?

Perque rebràs regularment el nostre butlletí electrònic amb les últimes entrades penjades i sobretot, perquè a mesura que anem ampliant les guies fueteres, les rebràs per correu electrònic, sense haver de fer res.

Per descarregar-te la guia, t’has de subscriure al nostre butlletí. Una vegada tens la guia al correu electrònic, ningú te la pot treure, per tant, si vols, et pots donar de baixa. El que sí que et demanem, si ho fas, és que ens expliquis quins motius tens per no voler rebre el nostre butlletí.