Si vols visitar Catalunya d’una manera diferent, si vols trencar la rutina i descobrir el nostre país si vols sorprendre’t amb el que tens al costat de casa, no ho dubtis, subscriu-te al nostre butlletí electrònic i descarrega la guia gratuïta.

Hauries de Saber:

Pots pujar a una torre de guaita totalment gratuïta i veure tot el Pla d’Urgell.

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic i rebràs l’enllaç per descarregar-te la Guia de Ponent totalment gratuïta per tu.

Pots modificar les teves dades, cancel·lar-les o donar-te de baixa en qualsevol moment enviant un correu electrònic a contacte@fuetimate.com.

Preguntes freqüents

De moment el Pla d’Urgell, l’Urgell i les Garrigues. Perquè per poder fer les guies, primer hi anem nosaltres i encara no hem tingut temps de recorrer totes les altres comarques de cap a peus. Però no et preocupis, si ets subscrius, tan aviat com fem el segon volum, te l’enviarem al correu electrònic.

Totalment! Perquè volem que descobreixis i sobretot que gaudeixies de les Terres de Ponent.

No. En general, a Fuet i Mate no recomanem mai ni restaurants ni allotjaments, perquè si no els coneixem tots, com sabem quin és millor?

Perque rebràs regularment el nostre butlletí electrònic amb les últimes entrades penjades, amb una entrada sorpresa cada vegada i sobretot, perquè a mesura que anem ampliant les guies fueteres, les rebràs per correu electrònic, sense haver de fer res.

Per descarregar-te la guia, t’has de subscriure al nostre butlletí. Una vegada tens la guia al correu electrònic, ningú te la pot treure, per tant, si vols, et pots donar de baixa. El que sí que et demanem, si ho fas, és que ens expliquis quins motius tens per no rebre el nostre butlletí.