Si vols visitar Catalunya d’una manera diferent, si vols trencar la rutina i descobrir el nostre país, si vols sorprendre’t amb el que tens al costat de casa, no ho dubtis, subscriu-te al nostre butlletí electrònic i descarrega la guia gratuïta per Ponent V01.

Escapades d’un cap de setmana, plans en família, amb la parella, amics o per gaudir amb tu mateix. En aquesta guia gratuïta trobaràs rutes temàtiques per visitar Ponent, però també plans per trencar la rutina. Deixa’t sorprendre per la part de Catalunya menys turistejada i practica el #turismenoguiri

Hauries de Saber:

Pots pujar a una torre de guaita totalment gratuïta i veure bona part de la plana de Lleida.

A més a més, com que l’apartat de Asado, de Buenos Aires ha crescut i molt amb racons únics i llocs que no surten a les guies, he decidir posar-t’ho fàcil. Si vols tenir un resum de tota la informació que pots trobar al blog de Fuet i Mate sobre Buenos Aires, he preparat una guia pel mòbil, perquè tinguis les nocions bàsiques a mà, amb resums i enllaços a les entrades especials de Fuet i Mate. No et perdis els Secrets de Buenos Aires amb aquesta segona guia gratuïta que podràs descarregar-te si et subscrius al blog de Turisme No Guiri.

Tant la revista com la guia són propietat d'Ares Pagès i està totalment prohibida la seva venda o distribució sense el corresponent consentinement de la seva autora.

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic i rebràs l’enllaç per descarregar-te la Guia de Ponent totalment gratuïta per tu.

El responsable d’aquest lloc és Ares Pagès, la finalitat d’aquest formulari és l’enviament d’informació sobre viatges i guies de viatge, amb la legitimació del teu consentiment atorgat al formulari.

El destinatari de les teves dades és Mailchimp, la plataforma de marketing que utilitzem, operada per The Rocket Science Group LLC. L’empresa té les seves oficiones centrals a l’Estat de Georgia, als Estats Units. Aquesta és la seva política de privacitat.

Tens dret a accedir,modificar les teves dades, cancel·lar-les o donar-te de baixa en qualsevol moment enviant un correu electrònic a contacte@fuetimate.com

Preguntes freqüents

Així és, si et subscrius al blog de #turismenoguiri de Fuet i Mate, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç per descarregar-te totes dues guies de manera 100% gratuïta.

La Guia de Ponent V01, amb l’Urgell, les Garrigues i el Pla d’Urgell i la guia mòbil de Buenos Aires amb un resum dels punts més importants de la ciutat, els secrets i consells per gaudir de la capital de l’Argentina d’allò més. Aquest guia de Buenos Aires et recomano no imprimir-la, està pensada per fullejar des del mòbil perquè té enllaços a les entrades particulars del blog per ampliar la informació.

Si alguna cosa falla, posa’t en contacte amb mi a través de correu electrònic contacte@fuetimate.com o a través de l’Instagram @turisme_fuetimate

De moment el Pla d’Urgell, l’Urgell i les Garrigues. Perquè per poder fer les guies, primer hi he anat jo i encara no he tingut temps de recorrer totes les altres comarques de cap a peus. Però no et preocupis, al blog vaig penjant les entrades particulars a cada municipi. I ja estic treballant en el Volum 02.

Totalment! Perquè vull que descobreixis i sobretot que gaudeixies de les Terres de Ponent. La guia gratuïta per Ponent és un regal de Fuet i Mate al món, una guia de turisme en català i per les nostres terres.

No. En general, a Fuet i Mate no recomano ni restaurants ni allotjaments, perquè si no els conec tots, com sé quin és millor?

El que sí trobaràs, de tant en quant i segons en quines ciutats i països, és la nostra experiència, sincera, sobre el lloc on hem menjat o dormit, perquè et serveixi de guia. Però això ho trobaràs al blog, no a les guies.

Perquè d’aquesta manera m’asseguro que has llegit les condicions i que no vendràs o redistribuiràs la guia sense el meu consentiment i si ho fas, queda clar que estàs incumplint l’acord de “cavallers”.

A més a més, rebràs regularment el butlletí electrònic de Fuet i Mate amb les últimes entrades penjades, però no et preocupis, no t’avassallaré a “newsletters”. Rebràs un correu, els dimecres, i només si he publicat una entrada nova.

Ah, i sobretot, perquè a mesura que vagi ampliant les guies fueteres gratuïtes, les rebràs per correu electrònic, sense haver de fer res més!

Per descarregar-te la guia, t’has de subscriure al butlletí. Una vegada tens la guia al correu electrònic, ningú te la pot treure, per tant, si vols, et pots donar de baixa. El que sí que et demano, si ho fas, és que m’expliquis quins motius tens per no voler rebre el butlletí, d’aquesta manera puc aprendre i millorar.