Coses que no t'esperes per l'Argentina

Hauries de saber:

Què és un feca o el subte.

Quan pensem amb Argentina, a tothom ens ve al cap el futbol, el tango i la carn. Alguns potser pensen en alfajoresmate i Ricardo Darín però segurament que ben poques persones es pensen que es trobaran més sorpreses per Argentina del que es podien imaginar.

Viatjar per l’Argentina té el seu encant, més enllà dels atractius turístics i dels parcs naturals, i això es degut a que els argentins, particularment els porteños, són una raça d’allò més curiosa.

Però no només trobaràs coses diferents del dia a dia, si no que si ets dels que has escollit Argentina per viatjar pensant en la facilitat de comunicació, creient que parlen castellà t’enduràs més d’una sorpresa o si et penses que perquè van rebre molta immigració espanyola, la cultura és semblant, hi haurà dies que trobaràs més coses semblants amb un esquimal que amb un argentí.

En fi, no explicarem ara, així ràpidament, tot el que “Hauries de Saber” per això us presentem una sèrie d’entrades que us ajudaran a “Com Sobreviure a Argentina” i passejar com un natiu tot llegint “Coses que No t’Esperes per Argentina”.

Tot el que has de saber

Quan ets més que un turísta

El calendari