Guia turística per Argentina per decidir on anar

Benvinguts a l’Argentina, terra del mate, de la carn i dels gauchos. Descobreix la guia turística més completa per visitar Argentina.

Malgrat que viatjar per Argentina és fàcil, parlen un idioma que coneixem, tenen costums molt semblants a nosaltres perquè van tenir molta immigració mediterrània i mengen el mateix que mengem nosaltres. Però què passa quan et diuen que la millor manera de moure’t per Buenos Aires és amb Subte o quan parles amb un argentí i no para d’anomenar-te Gaxego (gallego) encara que siguis de Catalunya, el País Basc o Andalusia? Què et proposa quan t’invita a un feca? Al final del dia no sembla que sigui tan fàcil viatjar per Argentina. Però tranquilitat, des de Fuet i Mate hem preparar aquesta guia cutural i turística per Argentina per fer-te la vida més fàcil.

Per facilitar-te la integració hem dividit Argentina en 4 parts:

Províncies

Un recorregut turístic per les diferents zones d’Argentina. Recorre el país “lo largo y ancho” i descobreix les mil Argentines.

Buenos Aires

Una completa guia de la capital del país, amb els punts de màxim interès turístics i aquelles zones on no t’hi trobaràs cap turista. A més, tot allò que “Has de Saber” abans d’aterrar a Buenos Aires. També et deixem el web oficial de Turismo de la Ciudad de Buenos Aires on podràs consultar l’agenda de les visites guiades gratuïtes.

Hauries de Saber

Com passejar per Argentina com una autèntic argentí. Una guia per Argentina que no trobaràs en cap guia de turisme.

Història

Per entendre el present s’ha de saber del passat i el passat de l’Argentina és d’allò més interessant.

On diries que et porta cada fotografia?

Selecciona cada una de les fotografies per recorrer el país i descobrir que pots fer i visitar a l’Argetnina. Deixa’t sorprendre per aquest meravellòs país.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.