Benvingut a l'Argentina

Hauries de saber:

Descobreix la guia turística més completa per visitar Argentina pel teu compte.

Estàs buscant una guia per visitar l’Argentina? Saps els punts més turístics, però busques aquells racons que no surten a les guies? Vols una guia per l’Argentina en català?

Sembla que viatjar per Argentina és fàcil, parlen un idioma que coneixem, tenen costums molt semblants a les nostres perquè van tenir molta immigració mediterrània i mengen el mateix que mengem nosaltres. Error!

Però què passa quan et diuen que la millor manera de moure’t per Buenos Aires és amb Subte o quan parles amb un argentí i no para d’anomenar-te Gaxego (gallego) encara que siguis de Catalunya, el País Basc o Andalusia? Què et proposa quan t’invita a un feca? O si t”ofereix per menjar un durazno, una frutilla o un pelon?

Al final del dia no sembla que sigui tan fàcil viatjar per Argentina.

No et preocupis, a Fuet i Mate hem pensat en tot, i a part de tenir davant dels teus ulls una de les guies més completes de l’Argentina en català, també tens dos apartats especials: Coses Que No T’esperes i Hauries de Saber, per ser un expert del país i no perdre’t res.

Què vols saber?

Províncies

Què visitar a l’Argentina. Recorre el país “lo largo y ancho” i descobreix les mil Argentines.

Buenos Aires

La guia completa per visitar Buenos Aires. Els secrets que no surten a les guies turístiques i en català.

Has de saber

La part fuetera del teu viatge a Buenos Aires. Sigues un expert de l’Argentina, ves-hi preparat.

Història

Per entendre el present, has de conèixer el seu passat. La història d’Argentina amb fascicles, per llegir tranquil·lament.