Benvingut a l'Argentina

Hauries de saber:

Descobreix la guia turística més completa per visitar Argentina pel teu compte.

Sembla que viatjar per Argentina és fàcil, parlen un idioma que coneixem, tenen costums molt semblants a nosaltres perquè van tenir molta immigració mediterrània i mengen el mateix que mengem nosaltres.

Però què passa quan et diuen que la millor manera de moure’t per Buenos Aires és amb Subte o quan parles amb un argentí i no para d’anomenar-te Gaxego (gallego) encara que siguis de Catalunya, el País Basc o Andalusia? Què et proposa quan t’invita a un feca?

Al final del dia no sembla que sigui tan fàcil viatjar per Argentina. Però no pàssa res, des de Fuet i Mate hem preparar aquesta guia cutural i turística per Argentina per fer-te la vida més fàcil.

Què vols saber?

Províncies

Un recorregut turístic per les diferents zones d’Argentina. Recorre el país “lo largo y ancho” i descobreix les mil Argentines.

Buenos Aires

La guia més completa que trobaràs de Buenos Aires. Aquí et presentem els punts més turístics i aquells on no hi ha turistes.

Has de saber

Tot allò que has de saber abans d’aterrar a Buenos Aires. Ja saps que és un feca? Saps què has de fer per agafar el subte?

Història

Per entendre el present, has de coneixer el seu passat. La història d’Argentina amb fascicles, per llegir tranquil·lament.