Aquest post és sobre dues coses independents entre si però amb l’esperança que una encoratgi a l’altra.

Resulta que un dia anàvem amb bici per Sarandí i a la intersecció amb Av. Rivadavia es va posar el semàfor vermell, fet que em va permetre mirar al meu voltant, cap a munt, per veure l’arquitectura.

La meva sorpresa va ser quan entre les fulles d’un arbre vaig poder veure-hi un “HI HA” a la cúpula d’un edifici de l’av.Rivadavia i vaig pensar que “hi ha” és una forma verbal ben nostra. Així que vaig pujar la bici a la vorera per buscar un altre angle des d’on poder  comprovar la meva sospita i si senyors, en aquella cúpula hi havia un “hi ha” dels nostres, un “hi ha” que formava part d’una frase “No hi ha somnis impossibles”.

Doncs bé, aquesta frase de “No hi ha somnis impossibles” ens porta directament a l’esdeveniment que vaig rebre l’altre dia per mail, que diu el següent.

La cadena humana passa per Buenos Aires

“El proper 11 de Setembre, a Catalunya es fa la cadena humana per la independència que recorrerà tot Catalunya. Serà un moviment massiu que vol fer una crida arreu del món.

A moltes ciutats fora de Catalunya , també la farem, uns dies abans per gravar-la en video i posar-la en conjunt amb tots els països per fer-ne difusió i enviar-la a Catalunya. Fem-nos sentir arreu del món !”

A Buenos Aires es farà el proper dissabte 24 d’agost a les 16h a la Plaza del Congreso. Així que des d’aquí fem extensiva la invitació a totes aquelles persones que recolzin la causa catalana per aconseguir la independència de la nostra Nació.

INSCRIPCIONS:

WEB:    http://catalanassembly.org/inscripcio-viainternacional/    i a  info@casal.org.ar

AFEGIT: ja està! des de Buenos Aires ja hem començat la cadena, a veure des d’on la seguim. Gracies als organitzadors de l’event que van aconseguir reunir unes 200 persones a la Plaza del Congreso! Enhorabona!!

This Post Has 2 Comments

  1. Laia

    La cadena humana a la Ciutat de Luxemburg serà el 7 de setembre a Hêlle Fra a les 16h

Deixa un comentari