Si estàs per Buenos Aires hauries de saber on veure el Barça! Malauradament, encara no et puc respondre.

A Corrientes hi ha una Bar que té la tele sobre el Camp Nou!

Com sempre hi ha dues opcions: al bar o a casa.

Trobar un bar culé és difícil. La part bona és que així el bar té més ambient. És impressionant la de gent que mou un Barça-Madrid o els partits de Champions i la importància que li donen. De fet si et passeges pel carrer amb la samarreta del Barça, la gent et felicita per la victòria (no sé que passa quan el Barça perd un clàssic, és una cosa que encara no he viscut a Argentina jejeje).

Hi ha els bars de barri, on vas demanant cerveses de litre amb els amics i vas bebent, tot normal però sense les braves i els entrepans a la mitja part, a part de perquè no existeix el concepte,  perquè potser son les 16h de la tarda quan juguen. Però no tots els bars passen tots els partits, has de saber per quin dels dos sistemes de cable televisiu el fan i quin és el que té el “teu” bar. Un bon lloc casolà i ple d’argentins de barri és el Símbolo, el Bar Notable d’Almagro.

L’altra opció que no falla mai és anar als bars irlandesos, aquests ho tenen tot però el beure surt més car i l’ambient és més guiri. El Gibraltar, a San Telmo (Perú, 895) sempre estan disposat a veure un Barça i a aguantar les celebracions, encara que els hagis guanyat a la final de la Champions.

La penya del Barça

Quan estàs fora de casa, el primer que penses és “al Casal de Catalunya o a la penya del Barça”. En el cas de Buenos Aires, és la mateixa cosa, bé, estan al mateix edifici. El que passa és que com a bons catalans et fan pagar $10 d’entrada per veure el partit en pantalla gran però sense cervesa.

Evidentment, descartat, jo també soc catalana i no penso pagar per veure la tele. De fet, he de confessar, que ho vam fer per la final de la Champions 2011, ens va agafar de nou lo de pagar, la idea és bona perquè sents català. El que passa és que el Barça sense Estrella es pot arribar a passar però sense cervesa… Sort que ara el “millor club del món de la última dècada (com a mínim!) es pot veure de qualsevol manera!

La última opció és tenir molta sort i que l’amic que té parrilla a casa, tingui tele i que el passin pel cable que ell paga. Llavors és perfecte! veus el Barça remuntar un 1-0 al Bernabéu desprès d’una cagada del Valdés i acabar guanyant.

En fi, que no és difícil veure el Barça a l’Argentina però és molt difícil tenir l’ambiet.

This Post Has One Comment

  1. fuetimate

    Últimimament, degut als canvis a la direcció del Casal, els partits del Barça son gratuïts 🙂
    Això ja és una altra cosa!!

Deixa un comentari