Brunei és d’aquells països que queden fora d’algunes rutes per desconeixement, per por o per ser cars. Que no us embauquin i passeu uns dies a un país meravellós.

Hauries de Saber:

El nostre itinerari al detall amb les despeses desglosades.

El més car de Brunei és l’allotjament, però si seguiu llegint trobareu la l’alternativa econòmica. Per la resta, Brunei és un plaer!

Gaudeix del menjar

El menjar és un tema que no ens hauria de preocupar gaire. Si ho volem fer barat, la millor opció és venir estoquejats de Kota Kinabalu o de Miri, on per 1 U$D haurem pogut comprar una bossa de pa i una llauna de sardines.

A més a més, si volem cuinar la truita de patates, també és millor emportar-se les patates i les cebes, ja que a Brunei el quilo de patates ronda els 4$ nacionals, és a dir, una mica més de 3 U$D i en canvi a KK per 1.5 U$D completes el quilo.

No et deixis res per tastar amb la nostra guia de menjar per Brunei.

Però si no tens lloc on cuinar, el millor és anar a menjar al mercat diürn on per 1$ nacional podràs menjar un plat amb una peça de pollastre fregida amb curri i arròs. El mercat nocturn, que obra de 16.00 a 23.00 també és un bon lloc per menjar barat.

Moure’t per la ciutat

El transport urbà, sigui autobús o llanxa, costen 1$ nacional. L’autocar cap a Miri 20$ i el ferri cap a KK, contant les taxes de port menys de RM70. El que s’ha de saber és que entre les 17.30 i les 18.00 s’acaba el servei d’autobús. S’ha de vigilar al fer dit, ja que hi ha cotxes que aprofiten el viatge per recollir gent i després els cobren el mateix que l’autobús. Així que abans pregunteu.

Beu tranquil i connecta’t al món

El tema de l‘aigua no és problema, ja que a les cases es pot beure de les aixetes.

Carregar els dispositius electrònics i wifi lliure és el país on menys ho hem explorat. Hi ha locals de cadenes de menjar ràpid però no sabem si es pot connectar o accedir a internet. Sí que hi ha una xarxa lliure per la ciutat, concretament fora del Coffee Bean Tea Leaf, s’agafa una que et permet navegar 10 minuts al dia. Al costat d’aquest cafè hi ha el restaurant The Royalle Cafe, la contrasenya de la seva wifi és 999oreomilkshake i si no hi ha wifi lliure a l’oficina d’Informació i Turisme.

Les coses bones

L’altra part positiva és que tots els museus són d’entrada gratuïta.

El més car a Brunei és l’allotjament i és que per menys de 20 euros, no trobes res. Bé, sí, el Couchsurfing!

En resum, si aconsegueixes dormir fent Couchsurfing, queda’t unes tres nits al país, ja que el primer dia l’hauràs perdut viatjant.

Deixa un comentari