Gasu Cave són les coves més boniques del país amb 500.000 visitants a l’any. Aquesta és la frase d’innauguració per anar a Gasu Cave i cap allí que hi vam anar nosaltres. No sé perquè Corea té moltes coves d’estaltites i amb aquest títular, vam decidir que les visitiariem serien les “més boniques del país”.

Prepara’t els altres destins per Corea i tot el que has de saber, amb l’ajuda del nostre itinerari per Corea.

En situació

A les Coves de Gasu s’hi poden veure estalactites, estalagmites, columnes, cortines, helictites i espeleotemes. La cova principal mesura 995 metres de llarg amb una cova lateral de 400 metres, tot i que només hi ha oberts al públic uns 940. Les formacions dipositades daten de fa més de 450 milions d’any endarrere i estan formades de sediments de carbonat. L’altre punt interessant és veure-hi alguna de les 46 espècies d’animals que viuen a l’interior de la cova Gasu, però els més fàcils de veure són els ratpenats.

S’ha de tenir en compte un parell de coses. La primera és que a l’interior hi fa, relativament fred, uns 15ºC durant tot l’any i una humitat del 95%, per tant, si hi aneu a l’estiu, penseu a agafar alguna peça per abrigar-vos. La segona és que hi ha un gran nombre d’escales per pujar i que els passadissos són estrets, així que si teniu problemes de movilitat, no us ho recomanem.

Les coves estan a prop de l’estació d’autobús però atenció que ara ja costen 11000 won, no sé si val molt la pena pagar-ho, a no ser que sigueu experts en el tema, és una cova més d’estalactites i estalagmites, això sí, et donen uns guants molt xulos.

L’estació de trens queda lluny de la ciutat, segurament s’hi pot anar amb autobús però a nosaltres ens hi van portar fent dit.

Hauries de Saber:

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Danyang

 • De Chungju a Danyang: fent dit. Ens vam parar a la carretera 19, més o menys al punt 36.982639, 127.913973
 • De Danyang a Donghae: amb tren de Danyang a Jaecheon per 2.600 won i d’allí un altre fins a Donghae per 10.000 won.

Moure’t per Danyang

 • L’estació d’autocars queda a la ciutat però la de trens una mica allunyada, nosaltres hi vam anar fent dit.

Dormir

 • Només hi vam passar el dia.

Menjar

 • A les coves ens van donar aigua calenta per escalfar-nos uns noodles.

El que et fa estalviar diners

 • Et pots moure fent dit.
 • Si no sous uns experts en el tema de l’espeleologia, no us recomanem anar-hi.
 • Entrada a les coves: 11.000 won (excessiu).

Yang Yang

Yang Yang (양양) és una ciutat de la província de Gangwon, situada molt a prop de Sokcho, famosa per la seva costa. Els coreans que passen les vacances a Sokcho, generalment, fan una escapada a Yang Yang.

El lloc ens recorda a la Pineda, fora de temporada tot mort però amb pinta que quan el sol estreny s’omple de gent disposada a gastar entre els restaurants i les botigues de souvenirs. En resum, que potser pels coreans és un lloc d’estiueig però als turistes no ens aporta gran cosa.

Tota la gràcia és caminar pel passeig marítim on hi ha els restaurants i a mesura que t’apropes al turó del monestir Naksansa, et trobes amb les botigues de souvenirs i el mercat. Diuen que des de dalt del turó, al temple, hi ha unes vistes molt boniques però el preu elevat de l’entrada, 3500 wons, va fer que nosaltres ens quedéssim a les portes.

La nostra excursió fins a l’entrada va ser per trobar un lloc per acampar, però malauradament tenim males notícies i és que és difícil fer-ho discretament.

Un dels atractius naturals de la zona és el parc provincial Naksan, una pineda al costat de la línia de costa. Tampoc es pot acampar per lliure, si bé hi ha un càmping, demanem 20 dòlars per posar la tenda de campanya.

Hauries de Saber

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Yang Yang

 • De Donghae a Yang Yang fent dit. Ens vam posar sobre la carretera 7, més o menys a les coordenades 37.5098, 129.1034174 on hi havia una gasolinera.
 • De Yang Yang a Sokcho fent dit. Ens vam posar sobre la carretera 7, més o menys a les coordenades 38.111771, 128.632986

Mouret per Yang Yang

 • Caminant

Dormir a Yang Yang

 • Millor anar a Sokcho
 • Nosaltres vam fer parada a Yang Yang perquè uns coreans ens ho havien recomanat i vam veure al mapa que hi havia una pineda, que podia ser possiblitat per acampar. Però resulta que no, la pineda està a peu de platja i és molt petita, et veu tothom i a part al costat hi ha un camping.

Menjar

 • Hi ha diverses convenience stores i molts restaurants.

El que et fa estalviar diners

 • Hi ha diverses Convinient stores i algunes amb taules al carrer per poder menjar els noodles instantanis.
 • Està molt a prop de Sokcho, és fàcil fer dit fins allí.
 • Atractius turistics

Monestir Naksansa 3500

Deixa un comentari