• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:octubre 17, 2020

El Museo Criollo de los Corrales no estaria a la llista de museus que has de visitar si vas a Buenos Aires però si ets dels turistes no guiris i enlloc d’anar a la Feria de San Telmo, vas a la de Mataderos, llavors és una molt bona ocasió per visitar el museu del barri.

A la Ruta completa per Mataderos t’expliquem tot allò que necessites saber per visitar el barri més criollo de Buenos Aires.

En situació

El museu va ser fundat el 9 de juliol de 1963 i es troba en un dels edificis que formaven part de la Administración de los Mataderos, quan al barri encara hi funcionaven els escorxadors de la ciutat.

El museu

Al museu podem veure-hi tot tipus d’utensilis i productes relacionats amb la vida criolla d’Argentina, és a dir, amb la vida tradicional del camp. S’hi exhibeixen ganivets, boleadoras, marcadors d’animals, una carreta antiga, una maqueta d’una quinta argentina, vestimentes tradicionals i dels diferents exèrcits, etc.

A més a més, al pati, hi ha una pulperia, un antic bar argentí, on s’hi pot menjar menjars regionals com les empanades criolles. També hi ha tota una exposició dels diferents talls de carn de vaca i porc i unes vitrines amb els animals dissecats de la Patagònia.

Hauries de Saber

Museo Criollo de los Corrales_Av. de los Corrales 6436. Obert quan hi ha Feria, o sigui els diumenges durant tot l’any i els dissabtes de gener i febrer. Entrada $7. Visita 30min.

El moment per visitar el museu és mentre funciona la Feria de Mataderos, és a dir, els diumenges durant tot l’any  a partir de les 11am i els dissabtes d’estiu al vespre.

Deixa un comentari