• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:octubre 21, 2020

Evidentment no estem parlant del MACBA que ens sona, si no del de Buenos Aires, el Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires, al barri de San Telmo.

Un museu, actualment, petitet tant física com d’edat, ja que va obrir les seves portes el 1  de setembre del 2012, per tant, encara no té 1 any,  és molt jove.

Passeja’t per San Telmo sense deixar-te cap racó, amb la Ruta Completa per Buenos Aires.

Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires

El museu té 4 plantes d’una sala cadascuna, les dues superiors són col·leccions permanents dedicades a l’art geomètric i els dos subsòls son exposicions temporals. L’inici del MACBA recau en una col·lecció privada de Aldo Rubino  un financer argentí de poc més de 50 anys.

Hauries de saber

Museo de Arte Contemporáneo de Buenos Aires_Av. San Juan, 328.  De dilluns a divendres de 12:00 a 19:00 i els dissabtes i diumenges de 11:00 a 19:30. Els dimarts està tancat. Entrada: $25, els dimecres: $15 (els estudiants: 15$). Visita menys de 1h.

El cost de l’entrada, 25$, és relativament car tenint en compte que al costat mateix hi ha el Museo de Arte Moderno l’entrada del qual costa 5$ i els dimarts és lliure. En fi, sempre podeu fer com he fet jo i entrar-hi amb alguna visita guiada de la ciutat o també aprofitar quan fan la inauguració d’alguna exposició temporal.

Els preus, segurament estan molt desfasats, però enlloc d’actualitzar-los, preferim deixar en record el preu del dia que els vam visitar. Per a actualitzacions, millor consltar el web del MACBA.ar.

Deixa un comentari