• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:octubre 23, 2020

El Museo de Artes Plásticas Eduardo Sívori, a Palermo, dins del Parque Tres de Febrero o Bosques de Palermo, està format per un conjunt de peces artístiques argentines, ja sigui escultura, pintura, gravat o tèxtil.

Descobreix tot el potencial de Palermo amb la Ruta Completa per Palermo.

En situació

El nom del museu recorda a Eduardo Sívori, un pintor argentí nascut el 1847 I mort el 1918, considerat el màxim exponent del realisme pictòric d’Argentina. Al museu podem contempla la seva obra Pampa, que representa un paisatge d’aquest territori argentí.

Museo de Artes Plásticas Eduardo Sívori

El patrimoni del museu és d’unes 4.000 obres d’art argentí des de la segona meitat del s.XIX fins a l’actualitat. Recorrent les seves sales podem contemplar obres de Benito Quinquela Martín, com l’anomena Reflejos; de Pio Collivadino amb el paisatge d’un dia de treball a la Usina el 1914.

També hi ha altres quadres de La Boca, com el que representa un pati de Alfredo Lazzarri. Antonip Berni va pintar el 1935, Chacareros que ens pot servir per imaginar-nos una mica millor la vida al camp o Alfredo Guidao, la Fiesta Nacional de Catamarca. També hi ha un espai dedicat a l’art abstracte, iniciat per Pettoruti el 1914 a Itàlia.

Hauries de saber

Museo de Artes Plásticas Eduardo Sívori_Av. Infanta Isabel, 555. Obert de dimarts a divendres de 12 a 19h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 19h. Entrada $10 $50. Dimecres i divendres gratis. Visites guiades: dissabtes a les 17h i diumenges a les 17.30h.

Deixa un comentari