• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:octubre 17, 2020

Seguim amb els bars, cafès i restaurants imperdibles dels barris de Capital, ja n’hem vist alguns d’Almagro i de la zona de Congreso. Lo bo d’aquest tipus de post és que pot créixer i mutar contínuament degut tant a que Buenos Aires és una ciutat molt dinàmica en quant a obertures o tancaments de llocs o a que és tan gran que sempre hi ha una racó pel que no havíem passat mai.

Així que no ens queda més remei que sortir a callejear per anar descobrint nous locals.

Complementa la Ruta Completa per Caballito fent un cafè en un bar amb encant de barri.

En situació

Caballito és un barri amb molta història pels seus carrers, per això hi trobem fins a 3 Bares Notables. A més, s’està posant de moda però només entre els porteños, encara no surt a moltes guies de turisme i això fa que els preus siguin més acceptables que per Palermo o San Telmo.

Nosaltres ens hem recorregut diferents zones del barri i diferents dies per anar fent un rellevament, no exaustiu però sí força complet i poder fer aquesta ruta de bars, cafès i restaurants imperdibles per Caballito.

Els de tota la vida

Caminant per Rivadavia, direcció al parc hi ha un dels bars clàssics de la zona, exactament a Rivadavia 4732 hi ha el Plaza Café. Aquest bar té l’estil dels bars elegants porteños, on els preus van lligats a l’elegancia.

Davant mateix del parc Rivadavia tenim un altre dels de tota la vida, El Coleccionista on si hi aneu un dissabte i sobretot un diumenge, entendreu el perquè del nom. Aquest bar és d’un aire totalment diferent al Plaza Café, el seu ambient és més de padrins que han sortit de casa mentre la seva dona frega el terra i l’altre és el de senyores que han anat a fer el té.

El tercer Bar Notable del barri, però aquesta vegada, és un restaurant. Tenim el típic bodegon argentí El Viejo Buzón, a Neuquén al 1100. Els bodegons, no acostumen a sortir a les guies de turisme, però anar a menjar a un és una experiència que recomanem. A veure, no té res d’especial però senzillament veureu una carta diferent a les pizzes i empanades o al asado.

L’hora de la cervesa

Si girem a Juan B.Ambrosetti, a meitat de cuadra, ens hi espera el The Oldest un típic bar irlandès dels que comencen a ser habituals per Capital i on podrem gaudir tant de tragos com de cerveses d’importació tot i que a preus no gaire econòmics. Alguns exemples? La Guinnnes, la Mahou i les conegudes Voll Damm i l’Estrella!

Si preferiu comprar la cervesa i emportar-vos-la a casa, teniu una botiga que és una perdició: Emporio De La Cerveza a Neuquén 1238.

Hi un bar que queda al límit d’Almagro i Caballito: Los Caminantes. Fins fa poc era una espècie de Central Perk de Friends. Tranquil, amb taules petites (sense sofà) però per fer bàsicament un cafè i on ens hi podies trobar força tardes amb un llibre (si no estàvem al davant, al Rio). Des de fa un any, Buenos Aires s’ha pujat a l’ola dels bars-cerveseria “artesanal” (al nostre gust massa). Doncs bé, Los Caminantes han canviat les taules petites per les típiques taules llargues i altres a la vereda decorades amb llums que van d’arbre a arbre. Si em preguntes a mi, una llàstima!

L’altre bar típic cervecer de tota la vida de Buenos Aires és el Antares i a Caballito també hi trobem una sucursal a l’Av. Pedro Goyena 1064. Molt apropet del Bélgica, consegut per la gran varietat de cerveses que tenen.

Ja hem avisat al principi que Buenos Aires canvia molt, i aquesta guia de Bars, cafès i restaurants imperdibles per Caballito se’ns ha quedat petita. Ho haurem d’arreglar.

Si ens entra la gana

Abans del cocktail que ens podem prendre al The Oldest, podem anar a menjar una hamburguesa i demanar una cervesa artesanal en un bar amb tota la onda de Palermo però amb l’entancant de no estar a Palermo, Tierra de Nadie, a Avellaneda 588.

Si volem menjar més internacional, podem anar a l’únic restaurant africà de la ciutat, el Buen Sabor a Camargo amb Julián Álvarez.

I si volem cuina d’autor a preus molt recomanables tenim el Urondo, a Beauchef 1204, una mica aïllat de la zona amb ambient però accessible amb transport públic.

Que preferiu tastar peix, entre tanta carn? Cap problema a Pedro de Goyena i Avinguda La Plata hi ha una de les peixateries més famoses de la ciutat (entre els qui la coneixen) Pedro 94. Aquesta peixateria, també és restaurant, així que podeu seleccionar el peix cru i us el couen la moment.

Aprofita el temps

Passejar per Caballito és descobrir per exemple una barberia que és 3 en 1. Primer es barberia, desprès és museu i per últim és bar. Així que fer un cafè mentre veus com tallen el cabell i la barba al més tradicional estil de barberia, envoltat d’objectes del gremi. Estem parlat de  La Epoca a Guayaquil 877.

Ens ajudes a actualitzar la llista i descobrir nous llocs? Deixa’ns un comentari amb aquells bars, cafés o restaurants imperdibles (o perdibles) per Caballito.

Deixa un comentari