La frontera de Cambodja a Viet Nam, pel pas fronterer de Bavet al país dels Khmers i Moc Bai, ja al Vietnam, és el més fàcil que hem fet fins ara i també el més còmode. Més fàcil que del Japó a Corea del Sud.

què visitar a cambodja

Si és la primera entrada que llegeixes de traspas de fronteres, et sorprendrà però has de saber que cada forntera és un món i que cada lloc té els seus trucs. Si no ens creus, passa’t per De Laos a Cambjoda pagant la meitat. Un exemple únic de crear tendència!

Aquí no hi ha trucs, senzillament, deixar-se portar.

Viatja pel sud-est asiàtic sense la Lonely Planet, el millor consell que et podem donar.

Marxant de Cambodj com a reis

Per raons personals i logístiques vam agafar, per primer vegada i esperem que única, un autobús turístic, dels que et venen a buscar al hostel, per 9 U$D, que unia Phnom Penh i Ho Chi Minh City durant la tarda.

A favor nostre hem de dir que és l’opció més econòmica que vam saber trobar…però segurament els locals tenen algun truc.

fronteres del sud-est asiàtic

El tràmit de la frontera és ben senzill. Quan s’arriba a la frontera de Cambodja es baixa de l’autobús i es camina 10 metres per tornar a pujar a l’autobús. En cap moment veus el teu passaport, que unes hores abans li has donat al noi de la companyia de viatges que viatja a l’autobús.

Quan s’arriba a la frontera vietnamita, s’han de passar les maletes per la màquina de raig X, un funcionari et mirarà el teu passaport i la visa i si està tot correcte, t’estamparà el segell d’entrada amb la data de sortida.

Benvinguts al Vietnam

L’autobús surt de la capital cambodjana a les 14.30 i arriba a la capital del sud de Viet Nam a les 21.30.

En aquella hora encara hi ha vida, i quina vidilla, a la ciutat, així que no hi ha problema. L’autobús fa una parada per menjar. La vostra butxaca agrairà si heu comprat menjar a la ciutat, en cas de no haver menjat abans.

frontera de cambodja a vietnam

L’autobús et deixa a uns 3,5 km del centre de la ciutat, però com hem comentat l’ambientillo que hi ha pel carrer fa que no sigui cap preocupació caminar pels carrers d’una ciutat que acabes de conèixer.

A part si aneu cap al centre, és ben fàcil arribar-hi, només s’ha de seguir un carrer. Si heu de sopar, feu-ho de camí al centre, ja que allí tot és un pèl més car (almenys fins que no descobreixis els racons).

Ja saps que visitar al Viet Nam, recorre’l amb el nostre itinerari personal.

Llestos! Benvinguts a Viet Nam.

Com has passat la frontera entre Cambodja i el Viet Nam?

Deixa un comentari