• Post category:Argentina
  • Post last modified:octubre 11, 2020

El Municipi de Quilmes està a 17 km de Capital Federal cap al sud-est del que s’anomena Gran Buenos Aires.

Què més de Quilmes a part de la cervesa?

Quilmes no només té la cervesa també es pot visitar la catedral, la casa de la cultura, la plaça San Martín o la biblioteca municipal.

Què visitar a Quilmes

Evidentment el que ha fet famós a aquest municipi és l’empresa de begudes Quilmes que té en el propi municipi la seva fàbrica. A més a més al carrer Triunvirato hi ha el Parque Cervecero, on hom pot passejar a l’aire lliure i practicar esport, per acabar-se refrescant amb un bon chop (canya).

La historia d’aquesta famosa cervesa comença el 1888 amb l’alemany Otto Bemberg.

Quilmes compta amb una universitat (Universidad Nacional de Quilmes) i dos clubs de futbol (Quilmes Atlético Club i Club Argentino Quilmes).

Ara, si vols veure “l’arquitectura” local ves a Los Naranjos 767, on veuràs una casa d’allò més curiosa: La casa de las Botellas.

I parlant del que realment ha fet famós Quilmes, la cervesa, però això sí, a part de la Quilmes que arriba a Catalunya, Quilmes té més varietat: Quilmes Cristal i Quilmes bajo cero, Bock, Red Lager i Stout però sobretot pel que destaca Quilmes és pels seus anuncis, típicament de l’escola argentina.

Hauries de saber

Per anar-hi amb tren pots agafar la Línea Roca ramal Quilmes i en autobús (colectivo) tens tantes opcions que és més fàcil que preguntis directament segons les teves coordenades.

This Post Has One Comment

  1. marse

    no sé si l’he tastat aquesta cervesa!

Deixa un comentari