• Post category:Argentina
  • Post last modified:octubre 11, 2020

El bioparc de Temaikèn a la ciutat de Belén Escobar, a uns 50km de Capital, és tracta d’una recreació dels espais naturals de la vida de la flora i la fauna del país. Combina les idees de jardí botànic, zoo, aquari, museu d’història natural i antropologia.

Temaikèn és la unió de les paraules terra (Tem) i vida (Aiken) en llengua indígena. És un parc on  es pot aprendre i observar els diferents ecosistemes i animals que hi ha a Argentina i al món. Mamífers de la talla dels antílops, hipopòtams, lèmurs o pumes (a la gàbia dels quals vaig entrar per fer un treball de topografia); aus com flamencs rosats, tucans o lloros; peixos que podem observar en un aquari dividit en tres ambients, segons el tipus d’aigua (dolça, oceà o pantà), rèptils, plantes i fins i tot dinosaures.

També hi ha una recreació dels Esteros de Iberà amb carpinchos, el rosegador més gran del món, yacarés, piranyes. O una secció dedicada als animals de ramaderia on es pot tenir contacte directe amb vaques, ovelles, cabres, gallines, etc. El cine de 360º et mostra “El Arca de la Vida”.

El mateix parc ofereix zones per menjar, restaurants, activitats, jocs infantils i tot un seguit d’opcions per passar un dia envoltat de natura.

No és l’opció més econòmica que hi ha, l’entrada val $80, menys la majoria dels dimarts que està a meitat de preu. Per saber com anar-hi, la pròpia web t’ho mostra i inclús ofereixen un servei d’autobús des de Plaza Italia.

Deixa un comentari