• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:octubre 22, 2020

El Museo del Audífono passa desapercebut per tothom, però si hi passes, entra-hi.

Un museu desconegut per tothom.

Et descobrir els secrets de Buenos Aires, comença amb la Ruta Completa per San Nicolás.

En situació

Un audiòfon és un aparell electrònic que amplifica els sons. Aquests aparells han ajudat les persones amb problemes d’audició poder-se comunicar millor, ja que poden sentir aquelles converses que abans els costava.

Estan formats per tres parts, el micròfon que converteix les ones sonores en senyals elèctrics, l’amplificador que augmenta els senyals i l’auricular que les transforma novament en senyals acústiques i les transmet a l’oïda.

Museo del Audífono

A Buenos Aires hi ha un dels pocs museus al món dedicats a aquest artefacte. De fet, el Museo del Audífono, a San Nicolás, també és una d’una botiga on venen i arreglen audiòfons i que el pare del propietari actual el va convèncer per convertir-la en museu.

Així que tan bon punt travessem la porta, ens trobem envoltats de vitrines amb centenars d’audiòfons de tot el món i de totes les èpoques. També hi ha objectes relacionats com un microscopi.

Hauries de saber

Museo del Audífono_Tte. Gral Juan Domingo Perón 1647. De dilluns a divendres de 10.00 a 17.30h. Visita 10 min. Entrada gratuïta.

Deixa un comentari